لیست اخبار صفحه :58
توصیه‌های کاربردی در هنگام آلودگی هوا

کارشناس بهداشت هوای معاونت بهداشت دانشگاه ضمن بیان توصیه هایی برای حفظ سلامت افراد در هنگام آلودگی هوا گفت: آلودگی هوا نه تنها یک موضوع زیست محیطی بلکه یک مسئله جدی بهداشتی در جهان است.
1402/09/27 - 10:50
اجرای طرح جهادی غربالگری شنوایی کودکان کار توسط دانشجویان دانشکده توانبخشی

طرح جهادی غربالگری شنوایی کودکان کار دبستانی منطقه 12 توسط دانشجویان دانشکده توانبخشی انجام شد.
1402/09/27 - 10:11
درخشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در نوزدهمین سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در نوزدهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی به دلیل رعایت استانداردهای حرفه‌ای (علمی-صنفی) و مدیریت راهبردی روابط عمومی، خلاقیت در کار و داشتن کیفیت و کمیت مناسب فعالیت‌ها در موضوع ارتباطات الکترونیک و مجازی عنوان روابط عمومی برتر را کسب کرد.
1402/09/27 - 10:00
برپایی اولین خیمه دانشجویی در میدان تجریش

هیئت مکتب الشهدا انجمن اسلامی دانشجویان 1348 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به مناسبت ایام فاطمیه، اولین خیمه دانشجویی را در فضایی خارج از فضای دانشگاهی برپا کردند.
1402/09/25 - 13:41
بازدید سرزده وزیر بهداشت از کلان بیمارستان غدیر

دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از بخشهای مختلف کلان بیمارستان غدیر بازدید و نحوه ارایه خدمت در این مرکز را بررسی کرد.
1402/09/25 - 12:49
اجرای غربالگری سلامت روان دانشجویان بین الملل

معاون اجرایی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اجرای طرح غربالگری سلامت دانشجویان بین الملل برای اولین بار در سطح دانشگاه خبر داد.
1402/09/25 - 10:10
نکاتی کلیدی در پیشگیری از آنفلوانزا

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه با تاکید براهمیت رعایت مسایل بهداشتی در پیشگیری از آنفلوانزا گفت: آنفلوانزای فصلی یک بیماری حاد تنفسی ناشی از ویروس‌ آنفلوانزا است که به آسانی انتقال می‌یابد.
1402/09/25 - 09:56
درمان موفقیت‌آمیز قلب یک زن 87 ساله با روش جراحی کرونری کم تهاجمی

دکتر رامین بقایی فوق تخصص جراحی قلب بیمارستان مدرس از درمان موفقیت آمیز قلب یک خانم 87 ساله با روش جراحی کرونری کم‌تهاجمی در این بیمارستان خبر داد.
1402/09/22 - 14:12
جذب 20 پزشک متخصص متعهد خدمت ضریب کا در حوزه شهید بهشتی

مراسم معارفه پزشکان متخصص متعهد خدمت(ضریب کا) درمانی و هیئت علمی جدیدالورود با حضور روسای بیمارستانهای شهرستانهای تابعه در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
1402/09/22 - 13:30
مونوکسیدکربن؛ نامرئی اما کشنده

رییس گروه سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه بر ضرورت توجه به ایمنی تجهیزات گرمایشی در فصل سرما برای پیشگیری از بروز مسمومیت مرگبار با مونوکسیدکربن تاکید کرد.
1402/09/22 - 12:46