انجام معاینات طب کار کارکنان دانشکده دندانپزشکی

برای اولین بار معاینات طب کار پرسنل غیر هیئت علمی دانشکده و کلینیک های تابعه در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی انجام شد.
1402/09/12 - 14:13
درمان رهبر شیعیان نیجریه در دانشکده علوم توانبخشی

رهبر شیعیان نیجریه با حضور در دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تحت درمان متخصصان چشم دانشگاه قرار گرفت.
1402/09/12 - 13:50
آیین تقدیر از داوطلبان سلامت برگزار می‌شود

مراسم کشوری تقدیر از داوطلبان سلامت با عنوان مسیر همدلی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی سه‌شنبه 14 آذر ماه برگزار می‌شود.
1402/09/12 - 13:28
عوامل موثر بر نارسایی زودرس تخمدان را بشناسید

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره علل نارسایی زودرس تخمدان گفت: در اکثر موارد حتی تا 90 درصد علتی پیدا نمی‌شود و در مواردی نیز جراحی تخمدان، شیمی درمانی، رادیوتراپی و یا اختلالات ژنتیکی می‌تواند باعث ایجاد نارسایی تخمدان‌ها شود.
1402/09/12 - 12:05
درخشش زنان دانشگاه در سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت

زنان ورزشکار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت با کسب رتبه در رشته‌های داژبال، آمادگی جسمانی، بدمینتون، والیبال و شنا افتخار آفرینی کردند.
1402/09/12 - 11:32
مشارکت چشمگیر  مرکز بهداشت شرق در اجرای پویش ملی سلامت

مشارکت چشمگیر مرکز بهداشت شرق در اجرای پویش ملی سلامت

پویش ملی سلامت با همکاری و مشارکت تیم‌های سیار و ثابت مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت در منطقه شرق تهران اجرا شد.
1402/09/11 - 11:00
HPV؛ مهم‌ترین عامل بروز چهارمین سرطان شایع زنان در دنیا

رییس مرکز تحقیقات بیماری عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به راه‌های انتقال ویروس HPV، این عفونت را مهم‌ترین عامل بروز سرطان دهانه رحم، چهارمین سرطان شایع زنان در دنیا دانست.
1402/09/11 - 09:01
یبوست و روش‌هایی برای رهایی از آن

مدیر واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: انواع نان و غلات نان های سبوس دار و نوشیدن حداقل شش لیوان آب در روز از راههای درمان یبوست است.
1402/09/11 - 08:48
کاهش آسیب‌‌‌های ناشی از آلودگی هوا با تغذیه مناسب

عضو هیئت علمی دانشگاه مصرف برخی مواد غذایی را باعث تقویت سیستم ایمنی، تنفسی، گوارشی و قلبی و کاهش آسیب‌های ناشی از آلاینده‌‌‌‌ها در بدن عنوان کرد.
1402/09/11 - 08:23
نکات مهم تغذیه‌ای در مبتلایان به ایدز

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اهمیت تغذیه به بیان برخی نکات مهم تغذیه‌ای در مبتلایان به ایدز پرداخت.
1402/09/08 - 15:03