لیست اخبار صفحه :62
پیشگیری از بیما‌ری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب

رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، گفت: یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در دنیا و همچنین کشور ما بیماری قلبی عروقی است.
1402/09/14 - 14:13
آلودگی هوا فشارخون را افزایش می‌دهد

به گفته پژوهشگران، آلودگی هوای ناشی از ترافیک سنگین می‌تواند فشار خون افراد را افزایش دهد.
1402/09/14 - 13:52
آتش‌سوزی در یکی از اتاق‌های بیمارستان شهدای تجریش

سخنگوی سازمان آتش نشانی از آتش سوزی در یکی از اتاق‌های بیمارستان شهدای تجریش تهران خبر داد و گفت: این حادثه مصدوم و فوتی نداشت و بیمارستان در حال ارایه خدمات درمانی است.
1402/09/14 - 09:43
دورکاری یک سوم کارکنان دولت در پی آلودگی هوا

فردا سه‌شنبه، یک سوم کارکنان دستگاه‌های دولتی استان تهران با اولویت کارمندان دارای بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های زمینه‌ای، تنفسی و خودایمنی و خانم‌های باردار با نظر دستگاه مربوطه در این بازه زمانی دورکار می‌شوند.
1402/09/13 - 22:31
پویش انتقال خون فرزندان ایران آغاز شد

پویش اهدای خون فرزندان ایران در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور آغاز به کار کرد.
1402/09/13 - 15:37
آزمون کتبی دانشنامه تخصصی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

سی و نهمین آزمون کتبی دانشنامه تخصصی دندانپزشکی صبح امروز دوشنبه 13 آذرماه در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
1402/09/13 - 13:46
برگزاری نشست شورای هماهنگی کارشناسان ساغ مراکز تحت پوشش دانشگاه

دومین نشست کارشناسان ساغ شبکه‌ها و مراکز تحت پوشش دانشگاه در دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار شد.
1402/09/13 - 11:40
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی شهادت سردار محمد علی عطایی در سوریه

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه در پیامی شهادت سردار دکتر محمد علی عطایی شورچه همسر لیلا بالکانه کارشناس مسئول سلامت روان مرکز بهداشت شمال تهران را تسلیت گفت.
1402/09/13 - 10:35
هوای قلب دوم خود را بیشتر داشته باشید!

متخصص پزشکی فیزیکی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در مواردی که در پاشنه پا احساس درد دارید یا اصطلاحا خار پاشنه دارید، این دردها را جدی بگیرید، شاید مبتلا به روماتیسم شده باشید، درصورتی که علت مشکل پای شما مشخص شود پزشک تشخیص می‌دهد که چه نوع درمانی برایتان مناسب‌تر است.
1402/09/13 - 10:22
بررسی راهکارهای افزایش بهره‌وری در مراکز درمانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با روسای بیمارستان‌های تابعه، با اشاره به مسائل اعتباری موجود در دانشگاه، به بررسی برخی راهکارهای رفع کمبود نیروی انسانی و افزایش بهره‌وری پرداخت.
1402/09/12 - 15:31