محصولات مبتنی بر خمیر ترش آسانتر هضم میشوند
یک دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه محصولات مبتنی بر خمیر ترش سالمتر از محصولاتی هستند که با خمیر معمولی تهیه شدهاند، گفت: در محصولات خمیر ترش، مخمر وحشی و لاکتوباسیلوس در خمیر مایه، اسید فیتیک را که دلیل اصلی ناراحتی گوارشی و نفخ است، خنثی کرده و هضم این محصولات را آسانتر میکنند.
1402/10/25 - 13:52
لزوم به اشتراک گذاری تجارب موفق حوزه سلامت بین دو کشور فنلاند و ایران
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با سفیر ایران در فنلاند، با اشاره به آمار پایین مرگ و میر نوزادان در فنلاند به عنوان یکی از موفقترین الگوهای بهداشتی در اروپا در ایران و جهان، گفت: بهرهگیری از این تجربه در نظام بهداشتی کشور و بازخوانی آن نتایج خوبی به همراه خواهد داشت.
1402/10/24 - 15:36