اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/07/12 - 16:15
  • بازدید : 330
  • تعداد بازدید : 329
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارایه خدمات سلامت به عشایر کوچ نشین دشت لار و فیروزکوه

مدیر گروه هماهنگی و گسترش شبکه‌های معاونت بهداشت از ارایه خدمات سلامت به عشایر دشت لار و فیروزکوه خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بهداشت، دکتر شاهزاده فاضلی ضمن بیان این مطلب گفت: در مدت اقامت عشایر در مناطق شرق و غرب دشت لار و فیروزکوه دو پایگاه سلامت عشایری با حضور مراقبان سلامت خدمات بهداشتی درمانی را  به عشایر ارایه کردند.

 

به گفته وی هرساله با آغاز فصل کوچ (15 خرداد) عشایر از شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه و استان‌های همجوار (البرز و سمنان) عازم مناطق ییلاقی دشت لار غرب و شرق و فیروزکوه شده و تقریبا سه ماه در این مناطق ساکن می‌شوند.

 

وی با اشاره به ارایه خدمات سلامت به عشایر در مناطق تحت پوشش دانشگاه افزود: برای  خدمت‌رسانی به عشایر مطابق با ضوابط توسعه شبکه‌ها، دو پایگاه سلامت عشایری با حضور نیروهای مراقب سلامت فعال شد.

 

دکتر شاهزاده فاضلی با اشاره به حضور تیم سلامت مراکز مجری بیمه سلامت روستایی در منطقه گفت: به منظور ارایه خدمات بهداشتی درمانی به عشایر، تیم سلامت متشکل از پزشک، ماما، بهداشت محیط و سایر همکاران هفته‌ای یک بار در قالب برنامه ایل گردشی از منطقه بازدیدکردند. 

 

به گفته وی دراین بازدیدها پیگیری فعال بیماران،کنترل آب آشامیدنی و پسماندها انجام شد.

 

مدیر گروه هماهنگی و گسترش شبکه‌ها خاطرنشان کرد: مراقبت از گروه‌های هدف شامل مادران باردار، کودکان، سالمندان و میانسالان نیز توسط پایگاه‌های سلامت مستقر در محل انجام پذیرفت. همچنین خدماتی نظیر کنترل حیوان گزیدگی، سوانح و حوادث و سایر موارد توسط مراقبان سلامت مقیم در منطقه انجام شد.

 

دکتر شاهزاده فاضلی یادآور شد که در دو پایگاه سلامت عشایر دشت لار شمیرانات و دماوند با حضور دو  مراقب سلامت به جمعیتی بالغ بر پنج هزار نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارایه شده است.

 

به گفته وی در مدت اقامت عشایر در مناطق مذکور  علاوه بر نظارت‌های بهداشت محیط و آموزش‌های بهداشتی بیش از هزار مورد ویزیت پزشک و ماما در قالب 42 ایل گردشی انجام پذیرفت و دو مادر باردار نیز در طول دوره کوچ مراقبت‌های بهداشتی لازم را دریافت کردند.

 

وی افزود: در این مدت مراقبت و پیگیری چندین مورد حیوان گزیدگی نیز توسط پایگاههای سلامت انجام شد.

 

دکتر شاهزاده فاضلی با اشاره به حضور جمعیت 300 نفره عشایر در مناطق تحت پوشش شبکه بهداشت ودرمان فیروزکوه گفت: بهورزان خانه‌های بهداشت فیروزکوه با حضور در سامانه عرفی عشایر مستقر در منطقه، خدمات سلامت مربوطه را به این جمعیت ارایه کردند.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 132360
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.