با حضور وزیر بهداشت صورت گرفت؛
افتتاح و بهرهبرداری از پروژههای عمرانی بیمارستان لبافینژاد
بخش عفونی، بستری موقت، سی تی اسکن، طب هستهای، سالن غذاخوری و طبخ غذا و بخش دندانپزشکی بیمارستان شهید لبافینژاد صبح امروز با حضور وزیر بهداشت و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر بهرام عین اللهی در آیین افتتاح و بهرهبرداری از پروژههای عمرانی مرکز شهید دکتر لبافی نژاد به مناسبت هفته دولت ضمن تقدیر از پشتیبانیهای سازمان تامین اجتماعی و همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور پیشبرد اهداف این مرکز در ارایه خدمات درمانی به قشر ضعیف جامعه اظهار کرد: نتیجه این مدل اشتراکی در حوزه سلامت نشان میدهد که همواره هم افزایی منجر به ارتقای کیفیت خدمات خواهد شد.
وی با بیان اینکه کار تیمی و جمعی اثربخش خواهد بود عنوان کرد: در بحران کرونا نیز تعهد و خداشناسی همکاران این بیمارستان به کل کشور ثابت شد شهید دکتر زارع جوشقانی رییس پیشین بیمارستان لبافی نژاد نماد ایثارگری و فداکاری در همه گیری کرونا بود. او علی رغم سابقه بیماری قلبی که داشت داوطلبانه در بیمارستان حضور پیدا کرد و به بیماران کرونایی خدمت ارایه داد و سرانجام نیز به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داد.
وزیر بهداشت در ادامه یاد شهید مدافع سلامت صالحی را که از دیگر پرسنل این بیمارستان بود، زنده نگاه داشت و عنوان کرد تمامی کارکنان بیمارستان با دل و جان خدمت کردند و خانواده های بسیاری از پرسنل نیز درگیر شدند و فوت کردند.
دکتر عین اللهی مرکز آموزشی، پزشکی و درمانی شهید دکتر لبافی نژاد را یک دانشگاه دانست و گفت: تعداد استاد تمام، دانشیار، هیئت علمی و رزیدنت این بیمارستان از بسیاری از مراکز سراسر کشور بیشتر است.
دکتر عین اللهی در ادامه با اشاره به فرمایشهای مقام معظم رهبری مبنی بر نزدیک شدن به قله تصریح کرد: هیچ کدام از صحبتهای رهبری بدون فکر و حکمت نیست. قدرت نرم جمهوری اسلامی بسیار بیشتر از قدرت سخت آن است و این قدرت نرم، مرهون تواناییهای نیروی انسانی کشور است. به پشتوانه همین نیروی انسانی، وزارت بهداشت اولین شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران را در عراق راه اندازی کرد بدون آنکه حتی یک ریال هزینه کند.
وی تصریح کرد:تلاشهای نیروی انسانی حوزه سلامت موجب شده است که کیفیت ارایه خدمات در ایران با کشورهای پیشرفته برابری کند. سفرا و نمایندگان سازمانهای جهانی نیز این ادعا را تایید میکنند.
دکتر عین اللهی ادامه داد: تلاشهای اساتید در این حوزه موجب میشود تکلیفی برای دانشجویان جوان ایجاد شود. یک دانشجو و دانشمند باید دیپلمات باشد و دیپلماسی علمی داشته باشد و هیچگاه کشور خود را ترک نکند. دانشجویان باید نسبت به هزینه بالایی که برای تربیتشان صرف میشود، تعهد داشته باشند برای پیشرفت کشور خود تلاش کنند.
وزیر بهداشت همچنین ضمن تشکر از تلاشهای دکتر موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کرد: این سازمان یک سازمان مردمی است و به مردم خدمت میکند و دغدغههای این سازمان از تامین کالاهای اساسی تا ارایه خدمات درمانی اهمیت بالایی دارد. پرسنل سازمان تامین اجتماعی که در مرکز لبافی نژاد مشغول به ارایه خدمت هستند در کار خود بینظیرند.
دکتر عین اللهی در پایان بر لزوم توجه به ابعاد فرهنگی مراکز درمانی اظهار کرد: راهاندازی مراکز فرهنگی به ویژه مسجد در بیمارستان ها ضروری است و این اقدامات باید به سرعت پیگیری شود.
دکتر علیرضا زالی در آیین افتتاح بخشهای بیمارستان شهید لبافی نژاد این بیمارستان را تنها مرکز اشتراکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با سازمان تامین اجتماعی معرفی کرد و گفت: مسئولیت خدمات آموزشی و پژوهشی بیمارستان لبافی نژاد بر عهده دانشگاه و مسئولیت تامین نیروی غیر هیئت علمی، مدیریتی ولجستیکی برعهده سازمان تامین اجتماعی است.
رییس دانشگاه مدل مدیریت ماتریسی یا اشتراکی بیمارستان لبافی نژاد را مدلی موفق و کیفیت بالای ارایه خدمت با وجوه متعالی را نتیجه این مدل دانست.
وی ادامه داد: این بیمارستان قطب چشم پزشکی کشور محسوب میشود و اولین و بزرگترین پژوهشکده چشم و علوم بینایی در این مرکز مستقر است. جراحی و پیوند کلیه نیز در این بیمارستان با مدرنترین تجهیزات انجام میشود.
دکتر زالی با اشاره به انجام روشهای نوآورانه پیوند قرنیه و کلیه در بیمارستان شهید لبافی نژاد، اظهار کرد: این مرکز به دلیل جایگاه ویژه پیوند کلیه در کشور، بستر مناسبی برای آموزش و پژوهش محسوب میشود.
رییس دانشگاه با بیان اینکه بالغ بر ۱۶ بخش بالینی، ۹ بخش سرپایی و ۹ بخش پاراکلینیکی فعال است، افزود: بیمارستان شهید لبافی نژاد در زمینه قلبی و ریوی، مراقبت ویژه و عفونی نیز بیمار میپذیرد. مهمترین مرکز تحقیقات بیماریهای کلیوی و مجاری ادراری و مرکز تحقیقات عفونی دانشگاه نیز در این بیمارستان مستقر است.
به گفته وی، اورژانس چشم پزشکی این مرکز نیز یکی از مراکز ممتاز آموزشی و پژوهشی دانشگاه محسوب میشود.
رییس دانشگاه، ادامه داد: با توجه به حجم مراجعه بیمارستان شهید لبافی نژاد، نیاز به نوسازی، بهسازی و گسترش بخشها حس شد و امروز شش بخش عفونی،بستری موقت، سی تی اسکن، طب هستهای، سالن غذاخوری و دندانپزشکی افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
دکتر زالی نگاه ارایه خدمات در این مرکز را نگاهی فراملی اعلام کرد و گفت: این بیمارستان یکی از بیمارستانهایی است که از سایر کشورهای منطقه نیز به تربیت پزشک میپردازد.
رییس دانشگاه ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آمادگی همکاری با سازمان تامین اجتماعی برای راهاندازی بیمارستانی با مدل اشتراکی مشابه بیمارستان شهید لبافی نژاد در استان تهران، به ویژه شهرستان پاکدشت به دلیل قشر ساکن در آن محدوده را دارد.
وی در پایان از شهید دکتر محمد زارع جوشقانی، شهید مدافع سلامت که ریاست بیمارستان شهید لبافی نژاد بر عهده داشت و ابتدای همهگیری به صورت داوطلبانه ارایه خدمت به بیماران عفونی را پذیرفت، یاد کرد.
در این مراسم دکتر موسوی مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی نیز ضمن تقدیر از تلاشهای کادر درمان بر ضرورت عمق بخشی به خدمات تخصصی و همچنین تامین نیروی انسانی در حوزه سلامت تاکید کرد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7702ی.ق