اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/03/29 - 14:49
  • بازدید : 1681
  • تعداد بازدید : 1544
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انتصاب رییس اولین مرکز تحقیقات بیماری سلیاک اختلالات ناشی از گلوتن کشور

رییس اولین مرکز تحقیقات بیماری سلیاک و اختلالات ناشی از گلوتن کشور منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ابلاغ رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمد رستمی نژاد، دانشیار دانشگاه و مسئول دپارتمان تحقیقاتی بیماری سلیاک به عنوان رییس مرکز تحقیقات بیماری سلیاک و اختلالات ناشی از گلوتن منصوب شد.

در دویست و هشتادو نهمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، که 14 اسفندماه 1401 برگزار شد با تاسیس مرکز تحقیقات بیماری‌ سلیاک و اختلالات ناشی از گلوتن در ذیل پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد، موافقت شد.

پس از تایید شورای عالی تحقیقات پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و با ابلاغ دکتر علیرضا زالی، دکتر محمد رستمی نژاد به عنوان رییس اولین مرکز تحقیقات بیماری سلیاک و اختلالات ناشی از گلوتن کشور منصوب شد.

تا کنون مرکز تحقیقاتی با این عنوان در کشور تاسیس نشده بود که با حمایت‌های مسولان دانشگاه و معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت این مهم به وقوع پیوست.

دکتر رستمی نژاد از بدو راه اندازی دپارتمان تحقیقاتی بیماری سلیاک  در سال 1387 به عنوان مسئول این دپارتمان، تحقیقات خود را در زمینه بیماری سلیاک و اختلالات ناشی از گلوتن آغاز کرد. این دپارتمان تحقیقات درخصوص بررسی جنبه های مختلف بیماری در جهت شناسایی هرچه بیشتر راههای تشخیصی، درمانی و مسایل بیمار محور را در صدر اهم فعالیت های خود قرار داده است و با ارایه نتایج مستدل در مطالعات مختلف بین المللی مشارکت فعال داشته است.

تا کنون بیش از 50 دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی، دکترای حرفه ای، دستیار و فوق تخصص پایان نامه خود را در زمینه بیماری سلیاک و اختلالات ناشی از گلوتن در این دپارتمان و تحت نظارت و راهنمایی دکتر رستمی نژاد گذرانده اند که حاصل این همکاری ها چاپ بیش از 150 مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی و چاپ 8 جلد کتاب در خصوص بیماری سلیاک و اختلالات ناشی از گلوتن است.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7703م.ر

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 128022
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.
مریم مرتضوی

مریم مرتضوی

02/06/20 - 11:43

خدا خیرتون بده.انشاالله که هرچه زودتر شاهد موفقیت این محققان عزیزباشیم تا بچه های سلیاکی اه حسرت دیگر نداشته باشند

پاسخ

کپچا:

کپچا *

02/07/12 - 09:50