اخبار

  • تاریخ انتشار : 1401/08/11 - 15:56
  • بازدید : 250
  • تعداد بازدید : 244
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اهدای یک دستگاه ساکشن وکیوم به بیمارستان کودکان مفید توسط خیرین سلامت

یک دستگاه ساکشن وکیوم به همت خیر سلامت سید جعفر موجانی و برادر زاده وی سید کریم موجانی، با هماهنگی مهندس حکیمیان همکار دانشگاه به بیمارستان کودکان مفید اهدا شد.

یک دستگاه ساکشن وکیوم به همت خیر سلامت سید جعفر موجانی و برادر زاده وی سید کریم موجانی، با هماهنگی مهندس حکیمیان همکار دانشگاه به بیمارستان کودکان مفید اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر شمس الله نوری پور رییس بیمارستان کودکان مفید در دیدار با تعدادی از خیرین این بیمارستان، با اشاره به اینکه تامین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان منجر به ارتقای سلامت بیماران خواهد شد.
 
 
وی با اشاره به اینکه خیرین همواره همراه بیمارستان بوده‌اند، تصریح کرد: بیمارستان مفید باید در مسیر علم گام بردارد و از تحهیزات به روز بهره گیرد که این امور با کمک خیرین امکان پذیر است.
 
 
دکتر نوری‌پور اظهار کرد: برخی از دستگاه های حیاتی در این بیمارستان قدیمی هستند و کارکرد اصلی را ندارند، همین امر هم بر بار مالی بیمارستان می افزاید و هم احتمال مرگ و میر در بیماران را افزایش می دهد. ساکشن وکیوم یکی از همین دستگاه‌هاست که نوسازی ناوگان آن ضروری است.
 
 
رییس بیمارستان مفید در ادامه بر اهمیت اقدام خیرین و اهدای دستگاه ساکشن وکیوم به دلیل وجود تعداد زیادی بیمار تنفسی در این بیمارستان، تاکید کرد و گفت: کودکان سرمایه های ارزشمند کشور هستند و امیدواریم ثمرات این اقدامات خیر همواره جاری باشد.
 
 
وی در پایان از مهندس امیرحسین حکیمیان، همکار دانشگاه و برادرزاده خیر محترم موجانی، سید کریم موجانی تقدیر کرد.
 
 
مهندس امیرحسین حکیمیان، از همکاران دانشگاه و رابط خیرین اهدای دستگاه ساکشن وکیوم به بیمارستان کودکان مفید نیز در این دیدار عنوان کرد: بر اساس اعلام نیاز این بیمارستان به دستگاه ساکشن وکیوم و اهمیت به کارگیری دستگاه به روز با کارایی بالا به منظور حفظ سلامت بیماران، موضوع را با خیرین مطرح کردم.
 
 
وی ادامه داد: خیر محترم موجانی و برادرزاده ایشان سید کریم موجانی که همواره اقدامات خیریه در حوزه آموزش و پرورش را درکارنامه خود دارند، از بهینه سازی تجهیزات و فضای فیزیکی بیمارستان مفید استقبال کردند.
 
 
 
سیدکریم موجانی خیر نیز در این نشست با اشاره به فعالیت های خیریه پدر و پدربزرگ مرحوم و همراهی های سید جعفر موجانی عموی خود در حوزه مدرسه سازی و همچنین حوزه درمان، عنوان کرد: پدر من حتی در سال آخر عمر خود که در حال درمان سرطان بود، باز هم مجدانه فعالیت های خیریه خود را دنبال می کرد.
 
 
وی تصریح کرد: تلاش پدر در ابتدا رسیدگی به مناطق محروم جنوب پایتخت بود و سپس امور خیریه وی تا شهرستان های اطراف تهران نیز گسترش پیدا کرد. 
 
 
سیدکریم موجانی با اشاره به وصیت پدر خود هنگام فوت، تصریح کرد: درخواست پدر احداث درمانگاه و مرکز توانبخشی در محل کارخانه شخصی وی در محدوده جنوب تهران بود.
 
 
وی از طرح گسترش فضای فیزیکی بیمارستان کودکان مفید به عنوان یکی از مهمترین مراکز درمانی ارایه دهنده خدمت به کودکان سراسر کشور که توسط مهندس حکیمیان عنوان شد نیز استقبال و پیشنهاداتی را در این خصوص بیان کرد.
 
 
خیرین بسیاری از چالش‌های حوزه سلامت را مرتفع می کنند
 
 
دکتر علیرضا اسدی سرپرست مدیریت سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، در این نشست با اشاره به اینکه تنها 25 درصد از هزینه‌ها سلامت در کشور را دولت پرداخت می‌کند و مابقی از سوی مردم است، عنوان کرد: خیرین محور ارزشمندی هستند که ارتباط با آنها بسیاری از چالش‌ها این حوزه را حل می‌کند.
 
 
 
وی در ادامه با بیان نیازهای مالی و تجهیزاتی مراکز تابعه دانشگاه، تصریح کرد: جذب منابع از سوی خیرین سالانه 200 تا 300 میلیارد تومان است که با نیازهای ما فاصله بسیار دارد. 
 
 
دکتر اسدی ادامه داد: برخی نیازها در بیمارستان‌ها، بسیار حیاتی تلقی می‌شوند، از همین رو منابع مالی با اولویت این نیازها به مراکز اختصاص داده می شود.
 
 
سرپرست مدیریت سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه در پایان از تداوم این اقدامات خیرخواهانه در حوزه سلامت ابراز امیدواری کرد.
 
 
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق
 
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 122337
کلید واژه