اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/11/25 - 20:38
  • بازدید : 604
  • تعداد بازدید : 507
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر زالی:

ایران توانمندی بالایی برای تبدیل شدن به قطب گردشگری سلامت دارد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ایران توانمندی بالایی برای تبدیل شدن به قطب گردشگری سلامت دارد و هر چه میزان گردشگران بیشتر باشد، باعث افزایش سطح اقتصاد ملی درآمد و پویایی می شود.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در بازدید از نمایشگاه گردشگری سلامت در محل دایمی نمایشگاه بین المللی گفت: باید ظرفیت‌های بیشتری برای گردشگری سلامت در کشور فراهم شود، از انجایی که ایران با توانمندی بالاتر قیمت تمام شده پایین‌تری دارد، می‌توانیم در این زمینه رقیب جدی بسیاری از کشورها حتی کشورهای ارزان قیمت باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه بیمارستانهای کشور دارای خدمات استاندارد با کیفیت هستند، تصریح کرد: این مزیت فرصتی فراهم می کند بیمارستانها مجوز آی پی دی دریافت کنند و از اهداف راهبردی در ارتقای کیفیت خدمات درمانی در عرصه بین المللی بشمار می رود.

 

دکتر زالی با اشاره به معرفی توانمندیهای درمانی، تخصصی ،فوق تخصصی و خدماتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این نمایشگاه، از واحد امور بین المل دانشگاه تشکر کرد که چنین فرصتی را برای معرفی توانمندیهای مراکز درمانی تحت پوشش فراهم کرد و گفت: اجرای برنامه‌های توسعه‌ای خصوصاً در حوزه ملی و بین‌المللی در دستور کار دانشگاه است.

 

وی افزود: ارایه کیفیت بالا و استانداردهای بین المللی پزشکی ما مورد توجه کشورهای دیگر قرار گرفته و توریسم درمانی می تواند در قالب پلتفرم جذاب از حوزه گردشگری ایجاد شود زیرا این صنعت بسیار مهم و قابل رقابت بوده و جایگاه ما را در سطح منطقه و بین الملل خاص تر می کند.

 

دکتر زالی تصریح کرد: تنوع خدمات، رقابت کشورهای همسایه، توسعه زیرساخت‌ها در کشورهای منطقه و تغییراتی در فرآیند پذیرش بیماران موجب شده تا این حوزه با چالش‌های مختلفی روبه‌رو باشد و گردشگری سلامت باعث ایجاد ترقی در اقتصاد ملی، افزایش تبادل علم و افزایش کسب علم و باعث شناخت سنت کشورها می شود.

 

آمادگی برای ارایه خدمات درمانی به بیماران خارجی

 

دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در حاشیه بازدید از نمایشگاه گردشگری سلامت با اشاره به ظرفیت و توانمندی ایران در حوزه ارایه خدمات درمانی با کیفیت به بیماران گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای 73 بیمارستان دولتی، نظامی و خصوص بوده و جمعیت 6 میلیون نفری را برای ارایه خدمات درمانی تحت پوشش دارد.

 

وی اظهار کرد: در حال حاضر 50 مرکز جراحی فوق تخصصی در کشور اعمال پیوند کبد، کلیه، مجاری ادرار را انجام می دهند و با توجه به اینکه مراکز درمانی ما ظرفیت های بالایی در ارایه خدمات به بیماران دارند، در حوزه جذب گردشگر سلامت نیز به منظور افزایش درآمد ارزی و توسعه بیمارستانها می توانند نقش آفرین باشند.

 

دکتر زندی تاکید کرد: توریسم سلامت در بخش خصوصی می تواند بسیار موفق عمل کند و اکنون با مشارکت بخش دولتی به توانمندیهای موفقی در این زمینه رسیده ایم و باید توسعه یابند.

 

انتهای پیام/

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 139002
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.