بررسی اهمیت تغذیه در بیماریهای متابولیک کودکان
کنفرانس علمی آشنایی با اصول تغذیه و رژیم درمانی در بیماریهای متابولیک کودکان و صرع مقاوم به درمان با حضور متخصصان و کارشناسان تغذیه بیمارستانها در بیمارستان کودکان مفید برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از معاونت درمان، در این کنفرانس که 70 نفر از کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش دانشگاه شرکت داشتند، شرکت کنندگان با اصول ژریم درمانی در بیماریهای متابولیک کودکان و صرع مقاوم به درمان آشنا شدند.
در این سمینار دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشگاه و مریم بهشتی کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان کودکان مفید به ارایه آموزشهای لازم درخصوص تغذیه در بیماران متابولیکی مبتلا به فنیل کتونوری(PKU ) و شربت افرا(MSUD ) و رژیم کتوژنیک و جانشینهای آن به همراه حل موارد مختلف پرداختند.
در ادامه فاطمه اورعی کارشناس تغذیه بالینی معاونت درمان، بر اهمیت تغذیه مناسب در کودکان به خصوص کودکان بستری در بیمارستانها تاکید کرد و گفت: مشاوره و رژیم درمانی این گروه سنی طبق ضوابط بخش تغذیه وزارت بهداشت و سنجههای اعتباربخشی بسیار مهم و ضروری است.
در حاشیه این جلسه آموزشی دکتر شهریار جانبازی سرپرست مدیریت خدمات بیمارستانی ضمن بیان سخنانی بر تلاش واحد تغذیه بالینی معاونت درمان در راستای توانمند سازی و ارتقای سطح علمی کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش تاکید کرد.
سرپرست مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان با توجه به حساسیت این گروه سنی، تکمیل فرم ارزیابی تخصصی تغذیهای، بررسی و مدیریت تغذیهای موارد سوء تغذیه کودکان و انجام خدمات مشاوره تغذیه برای کودکان بستری در بیمارستانها را از وظایف مهم و خطیر کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش عنوان کرد.
براساس این گزارش کنفرانس علمی رژیم درمانی در بیماریهای متابولیک کودکان و صرع مقاوم به درمان به همت واحد تغذیه بالینی معاونت درمان با همکاری بیمارستان کودکان مفید برگزار شد.
انتهای پیام /
کدخبرنگار: 7700 س.ع