اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/08/10 - 10:16
  • بازدید : 235
  • تعداد بازدید : 235
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری نشست مدیران شاهد و ایثارگر کلان منطقه 10 در دانشگاه

نشست مدیران شاهد و ایثارگر کلان منطقه10 با حضور رضا البرزی مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت آموزشی در این نشست مدیران شاهد و ایثارگر کلان منطقه 10 درخصوص طرح همیار دانشجو، روش‌های توانمندسازی اساتید مشاور و روش‌های موفق اجرای طرح‌ها در مجموعه ستاد شاهد دانشگاه‌ها به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

 

در این نشست دکتر علی اصغر کرامتی نیا مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دبیر کلان منطقه 10 ضمن بیان سخنانی وحدت رویه در مجموعه شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها را مثبت و موثر عنوان کرد.

 

وی با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حوزه اساتید مشاور گفت: ما در حوزه‌های اجرایی، پشتیبانی و محتوا، آمادگی کامل داریم تا بحث اساتید مشاور را در دانشگاه و کلان منطقه 10 پیش ببریم.

 

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در ادامه سخنان خود از حاضران خواست تا فعالیت‌های موفقیت آمیز انجام شده در دانشگاه‌های خود را ارایه کنند تا به عنوان الگو در نشست های مشترک مطرح شود.


وی ضمن بیان توضیحاتی در خصوص طرح همیار دانشجو اظهار کرد: در حال حاضر برای این دانشجویان، کار دانشجویی تعریف شده است و باید سایر ابعاد طرح همیار دانشجو نیز تقویت شده و توسعه یابد.

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه با اشاره به دعوت از استادان علاقه‌مند برای مشارکت در اجرای طرح استاد مشاور گفت:  در این خصوص نیاز به تقویت بودجه و توسعه تشکیلات داریم . همچنین سرانه دانشجویان شاهد و ایثارگر باید به صورت سالانه مشخص و پرداخت شود.

 

دکتر هاشم صابریان مدیرکل امور آموزش بنیاد شهید نیز با اشاره به طرح استاد مشاور و همیار دانشجو گفت: موضوعی که در بنیاد شهید بسیار مورد توجه قرار دادیم، علمی‌سازی فرایندها و دریافت بازخورد از فعالیت‌هایی است که در مدیریت‌ شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها در جریان است.


به گفته وی اختصاص بودجه برای تقویت بنیه علمی به دو صورت است؛ دانشجویانی که نیاز به کمک دارند و دانشجویانی که نخبه هستند و نیاز به حمایت دارند.


رضا البرزی مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت نیز با اشاره به تاریخچه طرح اساتید مشاور گفت: طرح استاد مشاور در دهه 70 با عنوان استاد راهنما آغاز به کار کرد.


وی افزود: امروز به برکت وجود اساتید مشاور توانستیم بسیاری از مشکلات دانشجویان را حل کنیم و دانشجویان نخبه و استعداد درخشان بسیاری در دانشگاه‌ها داشته باشیم.


مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت یادآور شد: این طرح در آغاز، نودانشجویان شاهد و ایثارگر را هدف قرار می‌دهد و بر این اساس دانشجویان از ابتدا درست راهنمایی می‌شوند.

 

زهرا محمدیان معاون مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه ایران نیز به اجرای برنامه پایش طرح استاد مشاور در این دانشگاه اشاره کرد و گفت که در هر ترم برای ارتقا سطح علمی دانشجویان برنامه ریزی می کنیم.

 

محمد رضا قناعت معاون شاهد و ایثارگر دانشگاه شاهد نیز در این جلسه گفت: در دانشگاه شاهد برای ارتقا سطح آموزشی و اجتماعی دانشجویان، کلاس های تقویتی و کارگاه های مشاوره برگزار شده است.

 

براساس این گزارش نشست مدیران شاهد و ایثارگر کلان منطقه10 با حضور رضا البرزی مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، دکتر هاشم صابریان مدیرکل آموزش بنیاد شهید، دکتر علی اصغر کرامتی نیا دبیر کلان منطقه 10، دکتر ابوالفضل ره گوی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر محمود وحیدی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر علوم پزشکی ارتش،  معاون مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر محسن احمدی معاون امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، محمد رضا قناعت معاون شاهد و ایثارگر دانشگاه شاهد و جمعی از کارشناسان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 134022
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.