اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/03/08 - 09:30
  • بازدید : 692
  • تعداد بازدید : 673
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

درخشش بیمارستان‌های تابعه دانشگاه در اعتبارسنجی درمانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بر اساس نتایج اعتباربخشی درمانی انجام شده، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای اولین بار از نظر تعداد بیمارستان‌های تابعه که موفق به دریافت درجه یک اعتباربخشی شدند، در نظام سلامت رکوردشکنی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در دیدار با روسا و مدیران بیمارستان‌ها که در سالن شهید بهشتی برگزار شد، تلاش روسای بیمارستان‌ها برای ارتقای عملکرد در این شرایط سخت را ستودنی خواند و گفت: با تلاش‌های مستمر هیئت رییسه دانشگاه و روسا و مدیران بیمارستانی شاهد پیشرفت شاخص‌های درمانی بیش از گذشته بوده‌ایم.

 

 

رییس دانشگاه عنوان کرد: در حوزه آموزش، سنجه‌ها سخت‌گیرانه‌تر تدوین شده‌اند، البته با این وجود آموزش پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی دانشگاه برای سه سال تاییدیه قطعی دریافت کرد که بیمارستان‌ها نیز در این دستاورد نقش داشته‌اند.

 

 

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه به پرداختی کارانه‌ها، این اقدام را در ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی موثر دانست.

 

 

دکتر زالی در خصوص اهمیت دریافت مجوز IPD یا بخش بیماران بین‌المللی و توسعه فعالیت بیمارستان در زمینه توریسم درمانی، بیان کرد: IPD جریانی رقابتی است و توصیه می‌شود اگر مرکزی این مجوز را دریافت کرده است برای تجهیز بخش اقدام کند و سایر مراکز نیز با همکاری معاونت بین‌الملل برای دریافت مجوز اقدام کنند.

 

 

 

دکتر زالی راه حرکت در این مسیر را تعامل با بخش خصوصی دانست.

 

 

 

رییس دانشگاه با اشاره به مزایای راه اندازی مگالب یا ابرآزمایشگاه ادامه داد: در تلاش هستیم چند یونیت را به عنوان مگالب کاربردی با همکاری بخش خصوصی راه اندازی کنیم.

 

 

وی به اهمیت توجه به موضوع ایمنی بیمارستانها تصریح کرد: برای ارتقای سطح ایمنی بیمارستانها برنامه‌ریزی کنید، هیئت رییسه دانشگاه نیز آمادگی خود را برای حمایت از هرگونه برنامه کاربردی اعلام می‎کند.

 

 

دکتر زالی همچنین از روسای و مدیران بیمارستان‌ها درخواست کرد به گزارش‌های افکارسنجی انجام شده توسط مدیریت روابط عمومی دانشگاه اهمیت دهند چرا که این گزارش‌ها معیار خدمت رسانی بیمارستان ها را نشان می دهد.

 

 

وی افزود: این گزارش‌ها را با نگاهی آسیب شناسانه بررسی کنید زیرا نتایج آن به اصلاح فرایندها کمک می کند.

 

 

 

وی همچنین با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در راستای بین‌المللی‌سازی دانشگاه اظهار کرد: دستاوردها و ظرفیت‌ها و وجوه تمایز بیمارستان‌ها را جمع آوری کنید و با همکاری حوزه بین الملل داده‌ها را به دانشگاه منتقل کنید تا با همکاری واحد روابط عمومی برای انتشار آن اقدام شود.

 

 

وی همچنین در پایان از راه اندازی مدیریت متمرکز داروخانه های بیمارستانی در سطح دانشگاه‌ها خبر داد و در خصوص نامگذاری بخش‌ها به نام اساتید با نظر مستقیم رییس بیمارستان، ایجاد همراه‌سرا برای چه بیمارستان جنرال تابعه دانشگاه با همراهی خیرین و تدوین شاخص های بهره وری و لزوم توجه به محورهای آن مواردی را عنوان کرد.

 

 

تشکیل کارگروهی با هدف ضرورت گسترش فعالیت‌های پژوهشی با تکیه بر درمان

 

 

دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه نیز در این جلسه از تشکیل کارگروهی با هدف گسترش فعالیت‌های پژوهشی با تکیه بر درمان خبر داد و اظهار کرد: انجام فعالیت پژوهشی با نگاه توسعه‌ای در دستور کار است.

 

 

وی در این جلسه توضیحاتی درباره طراحی و‌اجرای سیستم یکپارچه الکترونیک سیناد ارایه داد.

 

 

معاون درمان دانشگاه به راه‌اندازی و بهره‌برداری از مراکز احیا و بهسازی تجهیزات پزشکی اشاره کرد و تعامل بیشتر در این حوزه را خواستار شد.

 

 

 

دکتر زندی در ادامه این جلسه مواردی با موضوع پذیرش بدون قید و شرط بیماران اعزامی از اورژانس۱۱۵، استقرار استانداردهای اعتبار بخشی ملی، پایش و ارزشیابی مستمر، کاهش خطای درمانی،ضرورت تمدید پروانه بهره‌برداری مراکز و توسعه خدمات زایمان بی‌درد مطرح کرد.

 

 

لزوم توجه به ارتقای شغلی کارکنان و پرداختی کارانه‌ها

 

 

دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع در این جلسه ضمن بررسی موارد بودجه سال جاری، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای مدیریت بهتر هزینه‌ها و ایجاد و خلق درآمد تاکید کرد.

 

 

وی خطاب به روسا و مدیران بیمارستان‌ها ادامه داد: مداخله مدیریتی را جدی بگیرید و به منابع انسانی، ارتقای شغلی کارکنان و پرداختی‌ها توجه ویژه داشته باشید.

 

 

 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اهمیت شفاف‌سازی عملکرد برای خیرین، استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی و بنگاه‌های اقتصادی و تولید محتوا از بیمارستان و خدماتی که ارایه می‌دهد، اشاره کرد.

 

 

گسترش توریسم سلامت در دستور کار قرار دارد

 

 

دکتر جمشید سلام زاده معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این جلسه بر لزوم بهبود زیرساخت‌ها و پیشگیری از ارجاع بیمار به خارج از بیمارستان برای تهیه دارو و تجهیزات، توجه به اصالت سنجی داروها با سامانه‌های موجود و انعکاس مسائل و چالش‌ها با معاونت غذا و داروی دانشگاه تاکید کرد.

 

 

 

دکتر شاهین شادنیا قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه در این دیدار به اهمیت اعتبارسنجی آموزشی در کنار اعتبارسنجی درمانی اشاره کرد و افزود: معاونین آموزشی بیمارستان‌ها و روسای بخش‌ها باید به سنجه‌های اعتباربخشی مسلط باشند تا نتیجه مطلوب‌تری حاصل شود.

 

 

دکتر اسماعیل توحیدلو معاون اجرایی معاون بین‌الملل دانشگاه نیز در این جلسه ضرورت تشکیل کارگروه بین‌المللی سازی در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تکیه بر ظرفیت‌های بالایی که در اختیار دارد می‌تواند با برترین مراکز ارایه دهنده خدمات سلامت در منطقه رقابت کند.

 

 

وی با اشاره به اینکه حرکت به سمت ارایه خدمت در سطح بین‌المللی، در شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه اهمیت ویژه‌ای دارد، درباره افزایش ظرفیت و توانمندسازی در این حوزه مواردی را مطرح کرد.

 

 

معاون اجرایی معاون بین‌الملل دانشگاه در ادامه توضیحاتی درباره ضرورت اخذ مجوزهای قانونی برای بیمارستان‌ها و کلینیک‌هایی که قصد پذیرش بیماران خارجی دارند، داد و گفت: دریافت مجوز IPD برای این مراکز ضرورت دارد.

 

 

 

دکتر توحیدلو فعالیت در زمینه جذب گردشگران سلامت را راه‌حل موثری برای ارتقای شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه در سطح بین‌الملل دانست.

 

 

معاون اجرایی معاون بین‌الملل دانشگاه خاطرنشان کرد: پذیرش خدمات دانشگاه توسط بیمه‌گرهای خارج از کشور و عقد قرارداد با دانشگاه، حمایت از رشد اقتصادی با کسب درآمد و ارزآوری و الزام قوانین برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور از جمله کارکردهای جذب گردشگران سلامت است.

 

 

دکتر توحیدلو در ادامه توضیحات مبسوطی با رویکرد برنامه‌ریزی و سازمان‌دهیIPD و روش‌های ارزیابی ارایه داد.

 

 

وی چشم‌انداز آینده بین‌المللی شدن دانشگاه را ترسیم کرد و ‌گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بر آن است تا کلیه مراکز آموزشی و‌ درمانی خود را بین‌المللی کرده و در بیمارستانهای درمانی دپارتمان گردشگری سلامت ایجاد کند.

 

 

 

اهداف یکساله بین‌المللی سازی دانشگاه بخش دیگری از سخنان دکتر توحیدلو را به خود اختصاص داد.

 

 

انتهای پیام/

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 127198
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.