دکتر زالی: مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه ظرفیت ارتقا به پژوهشکده را دارد
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نشست شورایعالی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه بر ضرورت بازمهندسی مرکز تحقیقات سرطان و تبدیل آن به پژوهشکده تاکید کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر ضرورت بازمهندسی مرکز تحقیقات سرطان و تبدیل آن به پژوهشکده تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه در نشست در نشست شورایعالی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه با اشاره به رشد تمام شاخصهای ارایه شده در گزارش عمکلرد مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه، نسبت به سال گذشته گفت: مسیر حرکت مرکز تحقیقات سرطان با ریل گذاری هوشمندانه و متقن و یک نگاه متعالی و پیشرونده رو به جلو است.
رییس دانشگاه افزود: امروز مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه یک مدل موفق است که آموزش، پژوهش ، خدمت رسانی، روابط فراسازمانی، خلاقیت، نوآوری و ... را در هم ادغام کرده است.
به گفته دکتر زالی خدمت محور بودن به معنای واقعی در این مرکز محقق شده است.
وی با اشاره به توفیق این مرکز در خدمت رسانی، آموزش و پژوهش گفت: این مرکز با متانت، ممارست و حسن خلق به این دستاوردها رسیده است و یک الگوی موفق به شمار میرود. در این مدل همه ابعاد آموزشی و محتواها مورد توجه قرار گرفته که بسیار موفق است و کمتر جایی می بینیم که آموزش و پژوهش و خدمت به این اندازه ادغام شده باشد.
دکتر زالی با اشاره به دستاوردهای خوب مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه گفت: امروز معتقدم که این مرکز از بسیاری از مراکز تحقیقاتی کشور عبور کرده و آنها را پشت سرگذاشته است.
به گفته وی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه در به کارگیری بسیاری از تکنولوژیهای نوین در درمان سرطان در کشور پیشرو بوده است.
وی چالاکی مرکز تحقیقات سرطان را از جمله نکات برجسته این مرکز برشمرد که با حداقل نیروی انسانی به ارایه خدمت میپردازد.
دکتر زالی با اشاره به رشد دستاوردهای مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه نسبت به سال گذشته گفت: ظرفیت تولیدات علمی و پژوهشی شما فراتر از یک مرکز تحقیقات است و ظرفیت تبدیل به پژوهشکده را دارد.
رییس دانشگاه در خاتمه سخنان خود از زحمات دکتر محمد اسماعیل اکبری رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه و تمامی کارکنان آن تقدیر کرد وبرای آنان توفیق و سلامت آرزو کرد.
در این نشست دکتر محمداسماعیل اکبری با اشاره به اهداف و برنامه های این مرکز گفت: شعار ما این است که آموزش و پژوهش از مسیر خدمت می گذرد. بنابراین آموزش و پژوهش را در این مرکز با خدمت ادغام کردیم.
وی با اشاره به تاریخچه تشکیل این مرکز و اقدامات صورت گرفته به ارایه گزارش جامعی از فعالیتها، امکانات، برنامهها و دستاوردها و توفیقات مرکز پرداخت.
دکتر اکبری در ادامه به همکاری با سایر مراکزو انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک به برخی از محصولات دانش بنیان منتج از این همکاریها اشاره کرد که نیازهای درمانی بیماران را مرتفع کرده است.
وی تشخیص دقیق، داشتن ذخایر اطلاعاتی قدرتمند علمی، ارتباط نزدیک با همه مراکز و ارتباط محققان سراسر کشور با این مرکز را برخی از مولفههای مهم این مرکز تحقیقاتی برشمرد و به تبیین فعالیتهای این مرکز تحقیقاتی در حوزههای آموزش، پژوهش، درمان، نشریه و... پرداخت.
به گفته وی این مرکز تحقیقاتی با توجه به داشتن کلینیکهای مختلف نظیر جراحی سرطان، جراحی پستان، زنان و زایمان، درمانهای تسکینی، درمانهای نوین، روانشناسی، تغذیه، کاردرمانی، طب سنتی و ... در واقع یک مرکز جامع درمان سرطان محسوب می شود.
دکتر اکبری در ادامه به تشریح خدمات ارایه شده توسط هر یک از کلینیکهای مذکور پرداخت و افزود: ما وجهه درمان سرطان را در ایران تغییر دادیم.
برگزاری دورههای آموزشی در مقاطع مختلف و تربیت نیروهای متخصص نیز از دیگر اقدامات مطرح شده توسط دکتر اکبری بود که متخصصان تربیت شده در این مرکز تقریبا در تمام نقاط کشور مشغول خدمت رسانی هستند.
وی با اشاره به آمار بالای تعداد بیماران سرطانی مراجعه کننده به این مرکز خاطرنشان کرد: یک دوازدهم جراحی سرطان کشور را در این مرکز انجام می دهیم.
دکتر اکبری دربخش دیگری از سخنان خود به دستاوردها و فعالیتهای پژوهشی این مرکز اشاره کرد و داشتن 192 پروپوزال، 813 مقاله، 730 سایتیشن از سال 95 تاکنون و کسب رتبه هفتم کشوری و رتبه سوم دانشگاه در فعالیتهای پژوهشی مراکز تحقیقات بالینی دارای ردیف مستقل در سال 99 ، انتشار مجله انگلیسی زبان IJC و چاپ 1012 مقاله را از جمله این دستاوردها عنوان کرد.
وی در خاتمه سخنان خود یادآور شد که در این مرکز تحقیقاتی سه بیوبانک وجود دارد که شامل بیوبانک بلوکهای پارافینه، بیوبانک DNA CARD و بیوبانک TUMOR TISSUES هستند.
دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به گزارش جامع ارایه شده خاطرنشان کرد: آنچه در این مرکز می بینیم اگر برای سایر مراکز مدل و الگو شود بسیاری از مشکلات اقتصادی مرتفع می شود. این مرکز نیروهای بسیاری دارد که همه آنها شناور هستند وبه خوبی از ظرفیتهای دانشگاه استفاده می کند.
دکتر زرقی با اشاره به جهش حیرت انگیز تعداد مقالات مرکز تحقیقات سرطان در سه سال اخیر، سایتیشن( شاخص استنادی) مقالات این مرکز را 15.8 و بالاتر از متوسط دانشگاه عنوان کرد که بسیار ارزنده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این نشست ضمن بیان مطالبی درخصوص درمانهای نوین، طب سنتی و راه اندازی پژوهشکده سیستم بیولوژی به ارایه پیشنهادهایی در این خصوص پرداخت.
نشست شورایعالی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه، دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر محمداسماعیل اکبری رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع