دکتر فروزان آتش زاده شوریده رییس دانشکده پرستاری و مامایی شد
دکتر محمد آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتـر فروزان آتش زاده شوریده را به سمت ریاست دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.
دکتر محمد آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتـر فروزان آتش زاده شوریده را به سمت ریاست دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.
متن این حکم به شرح زیر است:
خواهر گرامی سرکار خانم دکتر فروزان آتش زاده شوریده
سرپرست محتـرم دانشکده پرستاری و مامایی
سلام علیکم
پیرو ابلاغ سرپرستی شماره 100/4227 مورخ 1396/5/21 و با آرزوی موفقیت روزافزون برای سرکارعالی در تداوم خدمت صادقانه، به موجب این حکم به سمت "رئیس دانشکده پرستاری و مامایی" منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمائید.
امید است با عنایت حق تعالی و تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق برنامه ها و ارتقای جایگاه ملّی و بین المللی دانشگاه موفق و مؤید باشید.
دکتر محمد آقاجانی
رییس دانشگاه