اخبار

  • تاریخ انتشار : 1401/12/16 - 15:07
  • بازدید : 327
  • تعداد بازدید : 325
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دیدار رییس دانشگاه با سفیر لهستان

رییس دانشگاه در دیدار با سفیر کشور لهستان درخصوص گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی طرفین به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه  درنشستی   با دکتر ماسیج فالکوفسکی سفیر جمهوری لهستان در تهران و ایرانا کواکوفسکا فائوکوفسکا رایزن سیاسی سفارت مذکور دیدار  کرد.

در این نشست که با هدف گسترش همکاری‌ های آموزشی و پژوهشی صورت گرفت، دکتر علیرضا زالی ضمن معرفی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به بیان توضیحاتی درخصوص جایگاه، امکانات و دستاوردهای دانشگاه در حوزه‌ های آموزشی، بهداشتی، درمانی و پژوهشی پرداخت.

 

وی با اشاره به زیرساخت‌ ها و ظرفیت‌ های آموزشی و پژوهشی دانشگاه گفت: این دانشگاه با داشتن ۱۲   دانشکده، ۷۹ مرکز تحقیقاتی و ۲۱ بیمارستان آموزشی و درمانی، ۳۸ رشته پایه و ۲۵۲ رشته تخصص و تکمیلی پایه و بالینی در زمینه انجام طرح‌ های تحقیقاتی مشترک و برگزاری دوره‌ های مدرک محور و گواهی محور برای   متقاضیان خارجی فعالیت می‌ کند.

 

رییس دانشگاه با اشاره به سابقه تعاملات و همکاری‌ های علمی پژوهشی مشترک دانشگاه با کشورهای اتریش، هلند و فرانسه برخی از   تعاملات بین‌ المللی مراکز تحقیقاتی دانشگاه با موسسات و دانشگاه‌ های معتبر از جمله همکاری دانشگاه با   واخنینگن هلند و آژانس AGES     در حوزه سلامت غذا را تبیین کرد.

 

دکتر زالی در سخنان خود دیپلماسی علمی و فرهنگی را   بهترین راه در توسعه روابط دیپلماتیک و بین‌ المللی برشمرد.

 

وی با اشاره به قدمت تاریخی روابط اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بین ایران و لهستان، الگوهای جمعیت شناختی دو کشور از جمله در بروز بیماری‌ های عفونی شایع، میانگین عمر، علل مرگ و میر و… را دارای شباهت عنوان کرد.

 

دکتر زالی با اشاره به تجارب موفق لهستان در زمینه‌ های ارجاع پزشکی، درمان بیمه محور، نزولی کردن نرخ مرگ و میر نوزادان،   تجارب مشابه ایران در این راستا را یادآور شد.

 

وی همچنین دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را با توجه به گستره جغرافیایی و جمعیت تحت پوشش از نظر بهداشتی و درمانی در حوزه پیشگیری و درمان کووید ۱۹ یادآور شد.

رییس دانشگاه با تاکید بر توسعه همکاری و تبادل دانش و تجربه بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و مراکز بهداشتی درمانی و دانشگاهی لهستان خاطرنشان کرد که جراحی مغز و اعصاب کودکان، مامایی،   پرستاری، داروسازی، صنایع غذایی و تغذیه، ایمنی غذایی و بیماری‌ های واگیر برخی از زمینه‌ های مناسب برای این همکاری‌ ها است.

 

در ادامه این نشست دکتر ماسیج فالکوفسکی سفیر لهستان نیز ضمن بیان سخنانی از آشنایی با ظرفیت‌ های دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ابراز خرسندی کرد.

 

وی نیز در سخنان خود خواستار استمرار ارتباطات و همکاری‌ های سفارت و دانشگاه در راستای توسعه تعاملات دانشگاهی دو کشور شد.

ایرنا کواکوفسکا فائوکوفسکا رایزن سیاسی سفارت لهستان نیز در این نشست ابراز امیدواری کرد که در بهار و تابستان سال آتی همکاری در رشته‌ های فعلی استمرار یابد و شاهد شکل گیری پروژه‌ های مشترک جدید در حوزه علوم پزشکی باشیم.

 

در ادامه این نشست دکتر شریف کاشانی ضمن بیان سخنانی بر تداوم سفرهای مشاهده گری اعضای هیئت علمی دانشگاه در گروه جراحی مغزو اعصاب کودکان، جراحی قلب و… به بیمارستان سیلسیا و سایر مراکز علمی پزشکی دانشگاهی لهستان تاکید کرد و همچنین آمادگی دانشگاه برای میزبانی از هیئت‌ های علمی و پژوهشی لهستان برای گذراندن دوره‌ های مشاهده‌ گری را اعلام کرد.

دکتر علی حائری مشاور رییس دانشگاه نیز ضمن تقدیر از اهدای تجهیزات و حمایت سفارت لهستان از بخش جراحی مغز و اعصاب کودکان مفید و یادآور شد که منفعت این اقدام ارزشمند خدمت رسانی بهتر به کودکان بیمار است.

وی نیز توسعه تعاملات بین‌ المللی بیمارستانی در رشته‌ های جراحی مغز و اعصاب و جراحی قلب و عروق کودکان را مهم برشمرد و بر   ضرورت تداوم   ‌ بازدیدهای نظام مند به ویژه در مقطع رزیدنتی در رشته‌ های مذکور تاکید کرد.

دکتر نوری زاده رییس بیمارستان مفید نیز از اهدای تجهیزات به بخش جراحی مغز و اعصاب و گرنت مشاهده‌ گری اعضای هیئت علمی گروه جراحی مغز و اعصاب بیمارستان به لهستان تقدیر کرد.

دکتر انصاری نماینده مدیر کل امور بین‌ الملل وزارت بهداشت نیز در این نشست با اشاره به سابقه یکساله شروع این همکاری از دستاوردهای حاصل شده   ابراز خرسندی کرد و آمادگی حوزه بین‌ الملل وزارت بهداشت را برای استمرار همکاری‌ و هرگونه تسهیل‌ گری و هماهنگی در توسعه کمی و کیفی تعاملات آتی بین دانشگاه و کشور لهستان اعلام کرد.

دکتر قناتی مدیر امور آموزشی و پژوهشی نیز در این نشست ضمن بیان مطالبی به ظرفیت‌ های موجود در توسعه تعاملات و همکاری‌ های علمی پژوهشی چندجانبه با سایر کشورها از طریق سایر اتاق‌ ها و میزهای همکاری معاونت اشاره کرد و خواستار همکاری بیشتر برای ارتقای تعاملات کنسولی   و اعزام اعضای هیت علمی به دوره‌ های مشاهده‌ گری شد.

همچنین در این نشست   گزارشی از همکاری‌ های بین‌ المللی ۱۸ماهه مابین دانشگاه و لهستان از پاییز ۱۴۰۰ تاکنون ارایه شد.

 

  در این گزارش به برگزاری نشست مجازی بین اعضای هیئت علمی بیمارستان مفید و بیمارستان سیلسیا،   انعقاد قرارداد همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و بیمارستان دانشگاهی سیلسیا در راستای توسعه تعاملات پزشکی و دانشگاهی و اعطای تجهیزات به بخش جراحی اعصاب کودکان اشاره شد.

 

سپس گزارشی از نتایج بازدید اساتید دانشگاه از بخش‌ های مختلف بیمارستان سیلسیا از جمله بخش جراحی مغز و اعصاب کودکان، حضور در عمل مشاوره موارد خاص، بخش اورژانس اطفال، بخش مغز و اعصاب اطفال، PICU ، NICU، مرکز جراحی پایه جمجمه و دیدار با معاون علمی و امور همکاری‌ های بین‌ المللی بیمارستان سیلسیا   ارایه شد.

 

براساس این گزارش در این نشست دکتر انصاری نماینده مدیر کل امور بین‌ الملل وزارت متبوع، دکتر علی حائری مشاور رییس دانشگاه در امور بین‌ الملل،   دکتر شمس‌ الله نوری پور رییس بیمارستان کودکان مفید، دکتر احسان مرادی عضو هیئت علمی مرکز مفید و مسئول میز مجازی همکاری‌ های بین‌ المللی دانشگاهی با کشور لهستان، دکتر محمد حلاج نژاد عضو هیئت علمی بیمارستان لقمان، دکتر قناتی مدیر امور آموزشی و پژوهشی و مسئول اتاق همکاری‌ های علمی پزشکی دانشگاهی ایران و فرانسه و چند تن از کارشناسان حضور داشتند.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: ۷۷۰۰ س. ع

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 124357

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.