به میزبانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه؛
رییس دانشگاه با دبیران تشکلها و کانونهای دانشجویی دیدار کرد
نشست صمیمی دبیران تشکلها و کانونهای دانشجویی و جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی با حضور حجت الاسلام دکتر علی خدیوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و جمعی از مسئولین فرهنگی دانشگاه در مسجد النبی(ص) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در نشست صمیمی دبیران تشکلها و کانونهای دانشجویی و جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی که در مسجد النبی(ص) دانشگاه برگزار شد، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، این ماه را ماه رحمت، مغفرت، عبودیت، پالایش، زدودن آلام روحی و روانی خواند.
وی ادامه داد: امیدواریم در این روزهای واپسین به گونه این ماه را به پایان برسانیم که سلوک رمضانی و تمرین تقوا مستمر باشد.
دکتر زالی با اشاره به روایات و فضیلتهای ماه مبارک رمضان و شبهای قدر اظهار کرد: امیدوارم بهره معنوی و برکات این ماه نصیب تمام مومنان شود.
به گفته رییس دانشگاه، این جلسه از جنس وفاق و همگرایی است و مجموعه دانشگاهی بیش از هر زمان دیگری به این همدلی نیاز دارد؛ چرخه فرهنگی دانشگاه باید با همکاری و نگاه همگرایانه تمامی ارکان آن اداره شود.
وی افزود: از دانشجویانی که در کسوت تشکلها فعالیت میکنند باید قدرشناسی شود، چراکه آنان پیشتازان و پیش قراولان امور فرهنگی هستند.
دکتر زالی ادامه داد: تحصیل در حوزه پزشکی و رشتههای حوزه سلامت به قدری دشوار است که گاهی فرصت برای فعالیت در حوزه فرهنگی نیست؛ اینکه دانشجویان علاقهمند فعالیت فرهنگی هستند ارزشمند است.
دکتر زالی خطاب به دانشجویان حاضر در جلسه عنوان کرد: امیدوارم در همین مسیر پافشاری داشته باشید و در امور فرهنگی در کنار فعالیتهای علمی ثابت قدم باشید. تشکلهای دانشجویی باید برنامهریزی داشته باشند و برنامههای مدون و نوآورانه فرهنگی را با نگاه جذب حداکثری سلایق ارایه دهند.
دکتر زالی از برنامهریزی برای برگزاری منظم شورای فرهنگی خبر داد و گفت: درخواست دارم تشکلهای دانشجویی برنامه متنوع و بنیادی فرهنگی تدوین کنند و در این جلسه ارایه دهند.
رییس دانشگاه افزود: از مسئولان و برنامهریزان دانشگاه نیز درخواست دارم بیش از پیش برنامههای فرهنگی را در قالب برنامه راهبردی و برنامه سالانه دانشگاه پوشش دهند.
نسل جوان بهتر و چالاکتر فکر میکند و این جوانان علاقهمند به انقلاب اسلامی و اعتلای کشور میتوانند با دید بهتری به مسائل نگاه کنند.
وی تصریح کرد: در شرایط فعلی کشور، علیرغم همه سختیها، عنصر امیدآفرینی و ابتهاج برای نسل جوان و دانشجویان نباید فراموش شود. مقام معظم رهبری نیز روی این موضوع تاکید داشتند و تشکلهای دانشجویی نیز نقش خیلی مهمی را میتوانند در این زمینه ایفا کنند.
دکتر زالی گفت: اعضای تشکلها بهتر از مسئولان میتوانند برنامههای فرهنگی را به دانشجویان منتقل کنند.
رییس دانشگاه از تلاش مسئولان برای نشاندار کردن بودجه فرهنگی حوزه سلامت نیز خبر داد و گفت: از تشکلهای دانشجویی نیز درخواست مطالبهگری در این زمینه را دارم.
رییس دانشگاه در پایان بر ضرورت توجه به رعایت شاخصهای پوششی در دانشگاه نیز تاکید کرد.
توجه به نسل جوان، حقوق زنان و رفتار برخی مسئولان لازمه اولویتبندی برنامههای فرهنگی است
حجت الاسلام دکتر علی خدیوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در این دیدار ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ماه رمضان، با اشاره به نقش مهم فعالان حوزه فرهنگی در تمامی زمینهها، عنوان کرد: اتفاقات سیاسی و اجتماعی متعددی در سال گذشته رخ داد که مسئولیت حوزه فرهنگی را بیش از پیش یادآوری کرد.
وی ادامه داد: این اتفاقات درسها، عبرتها و ریزشها و رویشهایی دارد و خلاها و ضعفها را نمایان میکند. در سال 1401 نیز در دانشگاه، میدان بروز این اتفاقات دانشگاه بود و عمده مسئله مطرح شده، موضوع فرهنگی بود.
حجت الاسلام دکتر علی خدیوی اظهار کرد: نقطه قوت و امید در این جریانات، فهم و بصیرت عمده مردم بود و فرصتی شد تا افراد خود را محک بزنند. مسئولان و متولیان فرهنگی باید اولویتهای فرهنگی در سال جدید را با توجه به اتفاقات سال گذشته تعیین کنند. باید در این مسیر به نسل جوان، خواستهها و حقوق زنان و رفتار برخی مسئولان با مردم توجه شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه عنوان کرد: مقام معظم رهبری نیز با همین چارچوبها شعار امسال را مهار تورم و افزایش تولید اعلام کردند.
دکتر خدیوی تصریح کرد: باید از بسترهای فرهنگی همچون کرسیها آزاد اندیشی و جلسات معارف در برای گفتوگو استفاده شود.
وی بر لزوم برنامهریزی فرهنگی و حفاظتی تاکید کرد و افزود: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچون سایر دانشگاهها درگیر این چالش فرهنگی نشد، اما فکر و تدبیر، لازمه گام برداشتن به سوی تعالی و رشد ایران اسلامی است.
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق