سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی منصوب شد
دکتر آرش خجسته، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی منصوب شد.
دکتر آرش خجسته، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن حکم به شرح زیر است:

"جناب آقای دکتر آرش خجسته
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی
با سلام
خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصت مغتنم و نعمت بزرگی است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطا فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده به عمل آید. در این راستا و با توجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی و اجرایی ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی"منصوب می شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمایید.
امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.
دکتر بهران عین اللهی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی"
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر آرش خجسته دارای مدرک دکترای دندانپزشکی از دانشگاه تهران، دکترای تخصصی جراحی فک و صورت از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکترای تخصصی مهندسی بافت و فلوشیپ شکاف و ناهنجاریهای فکی از از بلژیک است
وی در حال حاضر به عنوان مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان در حال ارائه خدمت است.
از مهمترین سوابق علمی وی می توان به کسب رتبه دانشجوی نمونه کشوری در سال۱۳۸۲، محقق جوان جشنواره رازی ۱۳۸۴، رتبه اول برد تخصصی جراحی فک سال ۱۳۸۷و محقق برگزیده جشنواره رازی ۱۳۹۸ اشاره کرد.
دکتر خجسته ریاست دانشکده فن آوری های نوین پزشکی از سال ۱۳۹۴ تا 1400، دبیری شبکه طب بازساختی دانشگاه در سال ۱۳۹۵ و معاونت پژوهشی دانشکده دندانپزشکی از سال ۱۳۹۲-۱۳۹۴ را در کارنامه سوابق اجرایی خود دارد.
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق