اخبار

  • تاریخ انتشار : 1400/11/11 - 14:12
  • بازدید : 145
  • تعداد بازدید : 145
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

ضرورت گسترش ارایه خدمات آموزشی و درمانی دانشگاه به خانواده های شاهد و ایثارگر

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت گسترش ارایه خدمات آموزشی و درمانی دانشگاه به خانواده های شاهد و ایثارگر تاکید کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت گسترش ارایه خدمات آموزشی و درمانی دانشگاه به خانواده های شاهد و ایثارگر تاکید کرد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی، در جلسه هیئت رییسه دانشگاه  که صبح امروز با حضور دکتر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن دهه فجر، گزارش مختصری از ارایه خدمات آموزشی به خانواده های شاهد و ایثارگر و تبدیل وضعیت کارمندان خانواده های ایثارگر و شاهد ارایه داد.
 
 
 دکتر زالی با بیان اینکه بالغ بر هزار و ۶۳ نفر از ۱۷ هزار و ۸۰۰ کارمند دانشگاه را ایثارگران و خانواده های آنان تشکیل می دهند، گفت: همچنین در میان ۱۲ هزار دانشجوی دانشگاه، هزار و ۲۲۶ دانشجو شاهد و ایثارگر در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۴۰۶ دانشجوی رشته پزشکی، ۱۲۰ دانشجوی دندانپزشکی و ۱۰۲ دانشجوی داروسازی بیشترین تعداد این دانشجویان در دانشکده های دانشگاه را تشکیل می دهند.
 
رییس دانشگاه اضافه کرد: از طرفی تاکنون ۲هزار و ۹۴ پرسنل دانشگاه مشمول قانون تبدیل وضعیت خانواده شاهد و ایثارگر شده اند.
 
 
وی در ادامه با اشاره به آغاز تبدیل وضعیت پرسنل شاهد و ایثارگر به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بر لزوم تسریع این روند تاکید کرد.
 
 
رییس دانشگاه، توسعه برنامه های آموزشی و رفاهی دانشجویان شاهد و ایثارگر را از جمله اقدامات ضروری دانست و عنوان کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر از جمله دانشجویان مستعد و رتبه دار در آزمون های علمی هستند که باید نسبت به تقویت توانمندی های آنان در قابل برگزاری دوره های تکمیلی برنامه ریزی کرد. از طرفی می توان از ظرفیت اساتیدی که با فرهنگ ایثارگری آشنا هستند به منظور همراهی و راهنمایی این دانشجویان بهره گرفت.
 
 
دکتر زالی همچنین برگزاری اولین المپیاد ورزشی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر به همت دانشگاه را تجربه خوبی در زمینه گسترش برنامه های علمی و آموزشی این افراد خواند.
 
 
وی با اشاره به گستردگی سطح ارایه خدمات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص ایجاد بخش ویژه خانواده های شاهد و ایثارگر با همکاری بیمارستان های تحت پوشش، اعلام آمادگی کرد و تدوین پروتکل اجرایی این طرح را در دستور کار قرار داد.
 
 
رییس دانشگاه افزود: گسترش همکاری های درمانی میان دانشگاه و بنیاد شهید، منجر به تعریف طرح‌های پژوهشی سازماندهی شده در راستای بهبود کیفیت زندگی این خانواده ها خواهد شد.
 
 
دکتر زالی در پایان بر ضرورت تسریع در رسیدگی به وضعیت جانباختگان کادر بهداشت و درمان به دلیل ابتلا به کرونا تاکید کرد.
 
 
دکتر قاضی زاده هاشمی در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر، عنوان کرد:  بنیاد شهید و امور ایثارگران، دولتی با ابعاد کوچک است که وظیفه ارایه خدمت به جمعیت بالغ بر ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری را دارد که توجه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ارایه بخشی از این خدمات در زمینه آموزش و نیروی انسانی قابل تقدیر است.
 
 
وی با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به مسئولیت علمی در قبال ایثارگران و خانوادهای شهدا و ایثارگران، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نقش مهمی در تولید و مدیریت دانش به منظور رفع مسائل مبتلابه ایثارگران و خانواده های آنان دارد. ۴۵ درصد جامعه هدف بنیاد در آینده نزدیک، سالمند می شوند و این موضوع نیاز به مطالعات و اتخاذ تدابیری علمی و درمانی در محیط های آکادمیک دارد.
 
 
معاون رییس جمهور و رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه عنوان کرد: راه اندازی کلینیک های ویژه ارایه خدمت به ایثارگران و خانواده های آنان در سایر بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، علاوه بر حفظ کرامت این افراد، به تسهیل در روند دریافت خدمات درمانی آنان نیز کمک بسیاری خواهد کرد. این طرح را می توان به صورت پایلوت و در تعدادی از بیمارستان های اصلی دانشگاه اجرا و سپس برای گسترش آن اقدام کرد.
 
 
وی از راه اندازی ۳۲ مجتمع ایثار در کشور خبر داد و افزود: جلب مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخش درمان این مجتمع ها، در دستور کار است.
 
 
دکتر قاضی زاده هاشمی با اشاره به لزوم همکاری های آموزشی به منظور تربیت نیروی انسانی در حوزه هایی همچون روانشناسی، علوم تربیتی و پرستاری، تصریح کرد: ارایه آموزش های پایه و بالینی به منظور تربیت نیروهای مستقل در محیط کار از جامعه تحت پوشش بنیاد، بر عهده سازمان آکادمیکی همچون دانشگاه است که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این راستا می تواند خوب عمل کند.
 
 
دکتر قاضی زاده هاشمی با اشاره به خدمت رسانی مطلوب اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید در بیمارستان شهید لبافی نژاد در حوزه بیماری های چشمی به جمعیت تحت پوشش بنیاد، بر اهمیت توسعه این خدمات در بیمارستان های دانشگاه تاکید کرد.
 
 
وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران آمادگی کامل به منظور گسترش همکاری ها و برگزاری دوره های توانمندسازی مدیریتی با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را دارد.
 
 
معاون رییس جمهور در پایان از پیگیری امور جانباختگان کادر درمان به دلیل کرونا و طرح موضوع در ستاد ملی کرونا خبر داد.
 
 
ضرورت گسترش خدمات آموزشی و رفاهی دانشجویان شاهد و ایثارگر
 
 
دکتر محمدمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در این جلسه به گستره ارایه خدمات حمایتی و آموزشی به دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، اشاره کرد و بر لزوم توسعه این خدمات تاکید کرد.  
 
دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با بیان گزارشی از خدمات ارایه شده به این دانشجویان، در خصوص لزوم گسترش فضای خوابگاهی و افزایش نرخ کمک هزینه پرداختی به آنها مسائلی را بیان کرد و از همراهی بنیاد شهید به منظور تسریع در پرداخت شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر شهریه پرداز تشکر کرد.
 
 
در ادامه دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر جمشید سلام زاده معاون غذا و داروی دانشگاه در خصوص گسترش همکاری های علمی و پژوهشی و ارایه خدمات دارویی و تجهیزاتی اعلام آمادگی کردند.
 
 
دکتر محمود خدادوست معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه نیز در پایان از برگزاری اولین دوره توانمندسازی مدیران در دانشگاه در هفته آینده خبر داد و گفت: جزییات و نتایج این طرح را در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار خواهیم داد.
 
 
انتهای پیام/
کد خبرنگار: ۷۷۰۲ ی.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,اسلایدر خبری
  • کد خبر : 113199
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.