اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/09/22 - 10:50
  • بازدید : 407
  • تعداد بازدیدکننده : 347
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون امور بهداشتی دانشگاه خبر داد

غربالگری 430 هزار نفر از جمعیت تحت پوشش دانشگاه در پویش ملی سلامت

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از غربالگری بیش از 430 هزار نفر از جمعیت تحت پوشش دانشگاه خبر داد.

دکتر محمدرضا سهرابی در گفت‌ و گو با خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن دعوت از مردم برای شرکت در پویش ملی سلامت اظهار کرد:این پویش در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همزمان با سراسر کشور با شعار «آگاهی زودتر، مراقبت موثرتر»آغاز شده وتا 15 دی‌ماه ادامه دارد.

 

وی ضمن اعلام آمادگی تمامی واحدهای بهداشتی تحت پوشش دانشگاه، هدف از اجرای این پویش را شناسایی زودرس افراد مبتلا و یا در معرض خطر بیماری دیابت و پرفشاری خون عنوان کرد و افزود: ارتقای سواد سلامت مردم و کاهش پیامدهای ناشی از این دو بیماری نتیجه این پویش خواهد بود.

 

معاون امور بهداشتی خاطرنشان کرد با توجه پیامدهای تشخیص دیرهنگام دیابت و پرفشاری خون، در این پویش علاوه بر حساس‌سازی مردم نسبت به عوامل خطر این بیماری‌ها، افراد مشکوک و در معرض خطر، شناسایی و تا تعیین نتیجه نهایی پیگیری می‌شوند.

 

دکتر سهرابی درباره چگونگی شرکت در این پویش گفت: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت افراد بالای 18 سال می‌توانند ناشتا به نزدیک‌ترین خانه بهداشت، پایگاه سلامت یا مرکز خدمات، جامع سلامت محل سکونت خود مراجعه و قند و فشارخون خود را به صورت رایگان اندازه‌گیری کنند.

 

وی با اشاره به غربالگری 430 هزار نفر جمعیت تحت پوشش دانشگاه در یک ماه گذشته گفت: از ابتدای اجرای پویش ملی سلامت تاکنون شش هزار و 700 مورد مشکوک به دیابت و 11 هزار و 382مورد مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شده‌اند.

 

دکتر سهرابی ضمن قدردانی از مشارکت شهروندان در این پویش تاکید کرد: افراد و گروه‌های در معرض خطر ضمن غربالگری شناسایی پس از اتمام پویش نیز پیگیری و مراقبت‌های لازم برای آنان انجام می‌شوند.

 

معاون بهداشت دانشگاه از مردم خواست با پیوستن به این پوشش از میزان قند و فشارخون مطلع شوند و با آگاهی بیشتر ازابتلا به بیماری دیابت و فشارخون و عوارض ناشی از این بیماری‌ها از جمله سکته‌های مغزی و قلبی، نابینایی، نارسایی کلیه پیشگیری کنند یا آن را به تعویق بیندازند.

 

وی اظهار امیدواری کرد که با مشارکت حداکثری شهروندان و تلاش کارکنان بهداشتی مداخلات موثری برای پیشگیری از پیامدهای ناشی از بیماری‌های غیرواگیر به ویژه بیماری دیابت و پرفشاری خون برنامه ریزی و اجرا شود.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار:7701س.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • گروه خبری : 136291
کلمات کلیدی

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.