نحوه راهاندازی بخش بیماران بینالملل در بیمارستانها بررسی شد
دوره آموزشی نحوه راهاندازی بخش پذیرش بیماران بینالملل (IPD) با هدف توانمندسازی کارشناسان و پرستاران در امر مراقبت از این بیماران مذکور در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از معاونت درمان، کارگاه یک روزه نحوه راهاندازی بخش پذیرش بیماران بینالملل (IPD) به همت معاونت درمان دانشگاه در بیمارستان شهید مدرس برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که با حضور 70 نفر از کارشناسان بهره وری، کارشناسان ایمنی بیمار، کارشناسان و پرستاران IPD بیمارستانهای دانشگاهی تابعه برگزار شد،
شکوه کبیریان کارشناس گردشگری سلامت معاونت درمان در این کارگاه گفت: ایران جزو کشورهایی است که علاوه بر جاذب های فراوان گردشگری، پیشرفتهای زیادی نیز در زمینه سلامت به دست آورده است.
وی افزود: ایران در حوزه پزشکی از جمله پیوند اعضا، درمان نازایی، انجام اعمال جراحی پیچیده و ... پیشرفتها و دستاوردهای بسیاری را به دست آورده است .
کبیریان یادآور شد که ارایه خدمات درمانی به بیماران خارجی (توریسم درمانی) به عنوان یکی از راههای درآمدزایی محسوب میشود.
کارشناس گردشگری سلامت معاونت درمان خاطرنشان کرد که تعدادی از کشورهای در حال توسعه به واسطه پیشرفتها و توانمندیهای قابل توجهی که درحوزه پزشکی و درمان بیماریها کسب کردند می توانند به بیماران خارجی کشورهای همسایه یا حتی سایر مناطق جهان خدمات درمانی پیشرفته ارایه دهند.
در ادامه دوره مذکور آموزشهای لازم درخصوص کارکردIPD در بیمارستان، اهداف، ساختار فیزیکی، استانداردهای خدمات هتلینگ، ساختار نیروی انسانی، نحوه ارایه خدمات، نحوه پذیرش بیماران بینالملل و ... ارایه شد.
براساس این گزارش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، بیمارستانهای شهیدمدرس، پانزده خرداد، اختر، کودکان مفید ، آیت الله طالقانی و شهدای تجریش تاکنون توانستند مجوز راه اندازی بخش IPD را از وزارت بهداشت و مراجع ذیصلاح کسب کنند.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع