اخبار

  • تاریخ انتشار : 1397/12/11 - 11:42
  • بازدید : 1051
  • تعداد بازدید : 113
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نذر سلامتی پزشکان در منطقه پاکدشت ادا شد/600 نفر رایگان ویزیت شدند

سرپرست باشگاه یاوران بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ارائه خدمات درمانی، بهداشتی، ویزیت و مشاوره‌ای پزشکان و فعالان حوزه سلامت این دانشگاه در قالب نذر سلامتی، به بیش از 600 نفر از بیماران نیازمند و کم برخوردار شهرستان پاکدشت خبر داد.

سرپرست باشگاه یاوران بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ارائه خدمات درمانی، بهداشتی، ویزیت و مشاوره‌ای پزشکان و فعالان حوزه سلامت این دانشگاه در قالب نذر سلامتی،  به بیش از 600 نفر از  بیماران نیازمند و کم برخوردار شهرستان پاکدشت خبر داد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مژگان جزی زاده کریمی سرپرست باشگاه یاوران بهشتی در گفت‌وگویی با اشاره به اجرای طرح ویزیت رایگان، اظهار کرد: طرح ویزیت رایگان یا نذر سلامتی پویشی در حوزه سلامت است که بیش از هشت ماه از آغاز آن در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گذرد.

 

وی افزود: این طرح در راستای انجام مسئولیت اجتماعی، پاسخگویی اجتماعی و ارتقای سطح سواد سلامت باهدف توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در قالب ویزیت رایگان به‌تمامی اقشار جامعه و با تمرکز بر ارائه خدمات به مناطق محروم و حاشیه شهرها که دسترسی کمتری به متخصصان و خدمات پزشکی دارند در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال اجرا است.

 

سرپرست باشگاه یاوران بهشتی با اشاره به نحوه اجرای طرح ویزیت رایگان توضیح داد: در اولین مرحله اجرای طرح ویزیت رایگان، گروه هدف ارائه خدمات مشخص می‌شوند و با توجه به خدمتی که نیاز دارند تحت درمان، ویزیت، مشاوره  و یا خدمات تخصصی متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرارمی گیرند.

 

وی ضمن یادآوری پیشینه اجرای هشت‌ماهه این طرح که دربقاع متبرک امام زادگانو مناطق مختلف محروم صورت گرفته، خاطرنشان کرد: نهم اسفندماه با همکاری یکی از مؤسسات خیریه دریکی از مناطق محروم شهرستان پاکدشت در تخصص‌های مختلف این طرح اجرا شد.

 

جزی زاده کریمی ادامه داد: قبل از اجرای این طرح، برنامه غربالگری بیماران نظیر نیاز سنجی، چالش‌ها، سطح و نحوه ارائه خدمات و ... بررسی و در گام بعدی گروه پزشکی متخصص به این منطقه اعزام شد.

 

به گفته سرپرست باشگاه یاوران بهشتی:  تیم پزشکی صبح روز پنج‌شنبه شامل سه نفر از متخصصان زنان و ناباروری، دو متخصص اطفال، دو متخصص طب سنتی، دو  دندان‌پزشک، یک دستیار دندان‌پزشک و یک  مراقب سلامت در این منطقه حاضر شدند و در روز پنج‌شنبه بیش از 600 نفر از مردم پاکدشت خدمات مشاوره‌ای و ویزیت به‌صورت کاملاً رایگان دریافت کردند.

 

وی ادامه داد: اطلاع‌رسانی از حدود یک هفته قبل در اماکن مختلف شهرستان پاکدشت همچون مساجد، مدارس، مهد کودک ها و ... آغاز که استقبال گسترده‌ای نیز در پی داشت.

 

جزی زاده کریمی در بخش دیگری از این گفت‌وگو ازارائه خدمات رایگان دندانپزشکی ضمن استقرار کلینیک سیار دندانپزشکی در این منطقه خبر داد و گفت: خدمات درمانی دهان و دندان با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه، ارائه شد و بیمارانی که نیاز به خدمات تخصصی تر دهان و دندان داشتند به مراکز تخصصی زیرمجموعه دانشگاه ارجاع داده شدند.

 

وی گفت: در این طرح بیش از 300 بسته مسواک و خمیردندان از طرف باشگاه یاوران پزشکی باهدف آشنایی و ارتقا سلامت دهان و دندان بین کودکان توزیع شد ، 500 عدد قرص آهن بین بانوان با نظر متخصصان زنان تجویز و توزیع و همچنین برخی از داروها و اقلام ضروری و نسخ پزشکی موردنیاز برای افراد بی بضاعت نیز تأمین شد.

 

جزی زاده کریمی با اشاره به فلسفه وجودی باشگاه یاوران بهشتی که باهدف اجتماعی شدن سلامت و حضور پررنگ در میان مردم و مناطقی که دسترسی کمتر دارند ایجاد شده است این نوید را داد که طرح ویزیت رایگان در منطقه پاکدشت و سایر مناطق محروم و کمتر برخوردار با حضور متخصصان دانشگاه استمرار خواهد یافت.

 

سرپرست باشگاه یاوران بهشتیتحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تمامی پزشکان، فعالان حوزه سلامت و تمامی مردم با هر تخصص و خدمتی که قصد همراهی کمپین نذر سلامتی رادارند دعوت کرد که برای اعلام حضور، شماره تماس خود را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۸۰۲ ارسال کنند تا در برنامه آتی و ارائه خدمات به مردم کشورعزیزمان از این ظرفیت ها بهره ببریم.

 

انتهای پیام/

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,اسلایدر خبری
  • کد خبر : 74834
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.