اخبار

  • تاریخ انتشار : 1396/04/07 - 16:36
  • بازدید : 2710
  • تعداد بازدید : 198
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پنجم شهریورماه، دومین «سپاس» از کارکنان دانشگاه/ کارکنان برتر معرفی می شوند

فرآیند انتخاب کارکنان برتر در دومین جشنواره «سپاس» دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد و این جشنواره با تقدیر و معرفی کارکنان برتر غیر هیأت علمی، 5 شهریورماه 96 برگزار می شود.

فرآیند انتخاب کارکنان برتر در دومین جشنواره «سپاس» دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد و این جشنواره با تقدیر و معرفی کارکنان برتر غیر هیأت علمی، 5 شهریورماه 96 برگزار می شود.
دکتر مهران لک مدیر توسعه سازمان و تحول اداری معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص آغاز روند دومین جشنواره سپاس گفت:  دبیرخانه دائمی جشنواره مستقر در مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری دانشگاه نسبت به طراحی فرم های ارزشیابی اقدام کرده است. وی توضیح داد: این فرم ها به همراه دستورالعمل مربوطه  به واحدهای تابعه دانشگاه ارسال شده و هر واحد بر اساس سهمیه، باید کارکنان برتر خود را را انتخاب کند و به دبیرخانه ارسال نماید. 
دکتر لک ادامه داد: پس از ارسال فرم ها به دبیرخانه، در کمیته مشخصی رسیدگی ها انجام می شود و از میان 17 هزار نفر از کارکنان دانشگاه، بیش از 300 نفر به عنوان برترین های امسال انتخاب می شوند.
وی خطاب به همه مدیران و واحدهای تابعه تأکید کرد: ارسال فرم ها باید همراه با پیوست مستندات باشد تا انتخاب کارکنان، دقیقتر و مطلوب تر صورت پذیرد.
مدیر توسعه سازمان و تحول اداری تصریح کرد: توجه به ارزش ها، وجدان کاری، انضباط اداری اجتماعی و اقتصادی، مهارت و تخصص ، حسن شهرت، خلاقیت و نوآوری، ارتقاء بهره وری، تقویت روحیه کار گروهی و مشارکت کارکنان و همچنین افزایش کارایی واحدها از محورهای اصلی جشنواره می باشد. نگاه دبیرخانه جشنواره تقویت این موارد است و کارکنان دانشگاه باید در روند کاری سالانه این موارد را مدنظر قرار دهند و مدیران نیز با توجه به این رویکردها، کارکنان برتر را به دبیرخانه معرفی کنند.
وی با اشاره به اجرای موفقیت آمیز نخستین جشنواره سپاس در سال گذشته گفت: در نخستین گام از جشنواره سپاس، استقبال کارکنان بسیار عالی بود و بیش از 1000 نفر در روز جشنواره حضور پیدا کردند و بازخوردهای مختلف و مثبتی از سال گذشته دریافت کرده ایم. فضای جشنواره فضای مثبت و مفرحی داشت. امیدواریم که در سال جاری نیز این جشنواره در 5 شهریور ماه به خوبی برگزار شود و همچون سال گذشته مورد استقبال و توجه واقع شود. 
 
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,اسلایدر خبری
  • کد خبر : 48197
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.