دکتر زالی اعلام آمادگی کرد؛
گسترش همکاریهای آموزشی و پژوهشی در حوزه دندانپزشکی با سایر کشورها
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور توسعه همکاریهای علمی، آموزشی و پژوهشی در حوزه علوم دندانپزشکی با سایر کشورها اعلام آمادگی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در دیدار با رییس سابق فدراسیون جهانی دندانپزشکی و جمعی از متخصصان، اساتید و پروفسورهای این حوزه از کشورهای کانادا، مالزی، روسیه و ارمنستان با اشاره به جایگاه دانشگاه در خدمت رسانی در نظام سلامت کشور، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تحت پوشش قرار دادن بالغ بر شش میلیون جمعیت استان تهران، بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور است.
وی با بیان اینکه هر دانشگاه علوم پزشکی مسئول خدمت رسانی در حوزه آموزش، پژوهش و مراقبت سلامت، محدودهای را تحت پوشش دارد، اظهار کرد: از مراکز پزشکی و بیمارستانها تا مراکز بهداشتی در حاشیه شهرها مسئول شناسایی، غربالگری، درمان و پیگیری وضعیت سلامت تمام گروههای سنی ساکنان هر محدوده هستند. مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاهها و خانهها بهداشت نقش بسزایی در گسترش سواد سلامت و توسعه آموزش همگانی در شهرها و حاشیه شهرها را بر عهده دارند و همکاران در این مراکز رابطان مستقیم مردم و سیستم سلامت هستند.
رییس دانشگاه در ادامه با تاکید بر ضررورت رسیدگی به سلامت دهان و دندان افراد و نقش آن در پیشکیری از سایر بیماریها تصریح کرد: آموزش و رسیدگی به بهداشت دهان و دندان مردم نیز از دیگر خدمات مهم نظام بهداشت و درمان کشور است و این خدمت در مناطق محروم و حاشیه برای جمعیت آسیبپذیر، علیرغم افزایش قیمت مواد اولیه این حوزه با کمترین هزینه انجام میشود.
به گفته دکتر زالی، تحت پوشش قرار داشتن این جمعیت، ظرفیت منحصر به فردی برای ارتقای آموزش و پژوهش پزشکی ایجاد میکند.
وی با اشاره به اینکه سطح آموزش دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با سایر دانشگاههای مطرح در منطقه رقابت میکند، عنوان کرد: اولین دورههای فلوشیپ به منظور ارتقای توانمندی متخصصان پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راهاندازی شد. دانشجویان این دانشگاه در رقابت تنگاتنگ آموزشی با سایر دانشگاههای علوم پزشکی هستند و برنامههای آموزشی ویژهای در حال تدریس است.
دکتر زالی در خصوص فعالیتهای پژوهشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه نیز گفت: نزدیک به 12سال است که پژوهشکده علوم دندانپزشکی در محل این دانشکده به صورت رسمی راه اندازی شد و در حوزههایی نظیر علوم دندانپزشکی، اندودانتیکس و ناهنجاریهای دندانی فکی فعالیت خود را آغاز کرد.
به گفته رییس دانشگاه گسترش آموزش و پژوهش در علوم بین رشتهای، توجه به روشهای نوین و بهرهگیری از هوش مصنوعی در تمامی حوزهها از اولویتهای این دانشگاه است و آمادگی تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی و توسعه همکاریها به منظور ارتقای سطح آموزش و پژوهش و بهرهگیری از ظرفیت تکنولوژیهای پیشرفته وجود دارد.
در این دیدار که با حضور دکتر بابک شریف کاشانی معاون امور بین الملل، دکتر علی حائری مشاور رییس، دکتر حسن پیری مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارتقای فعالیتهای علمی، آموزشی، پژوهشی و مراقبت سلامت، در خصوص زمینههای گسترش همکاری با سایر کشورها بحث و تبادل نظر شد.
دکتر Hani Abdul Salam از دانشگاه مک گیل کانادا، دکتر Gerhard Seeberger رییس سابق فدراسیون جهانی دندانپزشکی FDI، دکتر Kuzmina از روسیه، دکتر Bedros Yavru Sakuk از ارمنستان نیز در این دیدار حضور داشتند.
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق