لیست اخبار صفحه :41
مسجد و همراه‌سرای بیمارستان مهدیه احداث می‌شود

همزمان با میلاد باسعادت امام حسین(ع) در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان و خیرین کلنگ احداث مسجد و همراه سرای بیمارستان مهدیه به زمین خورد.
1402/11/25 - 14:04
انجام غربالگری سه سرطان شایع در واحدهای بهداشتی دانشگاه

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه غربالگری سه سرطان شایع پستان، روده بزرگ و دهانه رحم در دانشگاه انجام می‌شود، گفت: افزایش امید به زندگی، تغییر در شیوه زندگی و عوامل محیطی از جمله علت‌های افزایش برخی از سرطان‌ها در ایران و جهان است.
1402/11/25 - 10:48
نقش شیر و لبنیات در رشد قدی کودکان

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به وجود عوامل متعدد در رشد قدی کودکان، گفت: شیر یا معادل‌های آن می‌تواند نیاز بدن به کلسیم را در تا حد چشمگیری تامین کند وبر عکس کمبود مصرف شیر و لبنیات منجر به کاهش مواد مغذی مورد نیاز برای رشد به ویژه رشد قدی خواهد شد.
1402/11/25 - 10:30
ضرورت تدوین پیوست ارگونومی برای تمامی فرایندهای اجتماعی و اقتصادی کشور

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت توجه به اصول ارگونومی در ارتقای سلامت جامعه خواستار تدوین یک پیوست ارگونومی الزام‌آور برای تمامی فرایندهای اجتماعی و اقتصادی در کشور شد.
1402/11/24 - 18:46
ضرورت طرح محورهای نو برای پرداختن به چالش‌های حقوقی و قضایی نظام سلامت

دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی حقوق سلامت بر ضرورت توجه به چالش‌هایی که نظام سلامت در عرصه حقوقی و قضایی با آن‌ها مواجه است، تاکید کرد و گفت: در دومین کنگره بین‌المللی حقوق سلامت محورهای نو و جدیدی در نظر گرفته شده که تا کنون در کنگره‌های دیگری مطرح نشده‌اند.
1402/11/24 - 16:16
آموزش احیای قلبی تنفسی به کارکنان دانشکده دندانپزشکی

دوره‌های آموزشی CPR و تزریقات در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
1402/11/24 - 14:40
دکتر زالی :ایثارگران الگوهای درخشان دانشگاه هستند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایثارگران را الگوهای درخشان دانشگاه دانست و بر لزوم انجام مطالعات عمیق برای بررسی و حل مشکلات جانبازان تاکید کرد.
1402/11/24 - 13:54
یازدهمین کنگره بین‌المللی قرآن، عترت و سلامت

یازدهمین کنگره بین‌المللی قرآن، عترت و سلامت از 25 تا 27 بهمن ماه در سالن همایش‌های رازی برگزار می‌شود.
1402/11/24 - 09:12
 بدنتان را برای لاغری با کاهش وزن ناگهانی شوکه نکنید

متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه با تاکید بر این که لاغری سریع و ناگهانی می تواند مشکلات جدی به دنبال داشته باشد، گفت: کاهش وزن شدید می‌تواند خطرات جدی برای افراد ایجاد کند، چرا که بدن توان رویارویی با این حجم از شوک را خصوصا در سنین بالاتر ندارد.
1402/11/23 - 14:53
طرح بررسی سلامت دانشجویان دانشکده دندانپزشکی اجرا شد

سلامت دانشجویان دندانپزشکی ورودی مهرماه 1402 توسط مرکز بهداشت و درمان دانشجویان دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت.
1402/11/23 - 14:25