نکات کلیدی برای رانندگی ایمن در روزهای برفی

سرپرست گروه مدیریت خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه با توجه به آغاز فصل زمستان و تغییرات شرایط جوی به هموطنان توصیه کرد پیش از شروع سفر و رانندگی حتما تجهیزات ایمنی وسیله نقلیه خود را کنترل کنند.
1402/12/07 - 09:41
برگزاری جشن دانشجویان ورودی بهمن ۱۴۰۲ در دانشکده دندانپزشکی

جشن نودانشجویان ورودی بهمن ۱۴۰۲ به همت بسیج دانشجویی و با هماهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
1402/12/05 - 11:53
وبینار بین المللی بیومدیکال و بیوتکنولوژی برگزار می‌شود

وبینار بین‌المللی بیومدیکال و بیوتکنولوژی تیرماه 1403 برگزار می شود.
1402/12/05 - 11:25
بازدید شبانه نمایندگان سازمان تعزیرات حکومتی از مراکز درمانی دانشگاه

نمایندگان سازمان تعزیرات حکومتی از بیمارستان کودکان مفید و درمانگاه شبانه روزی شهرداری منطقه سه در نوبت کاری شب بازدید کردند.
1402/12/05 - 11:00
عوارض شوینده‌ها را در خانه‌تکانی دست کم نگیرید

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به‌این که شوینده‌ها حاوی گازهایی هستند که به خودی خود برای دستگاه تنفسی مضر است، گفت: مخلوط کردن شوینده‌ها با هم باعث واکنش و تولید گازهای بسیار مضرتر می‌شود، این ترکیبات سمی منجر به مسمومیت شدید می‌شود.
1402/12/05 - 10:15
تقدیر از مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه در جشنواره جایزه ملی ایثار

مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق به کسب رتبه سوم کشوری در هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار شد.
1402/12/05 - 09:55
بازدید نماینده وزارت سلامت تاجیکستان از دانشگاه

دکتر حلیمه سعیدآوا رییس اداره مراقبت زنان و سلامت باروری وزارت تندرستی تاجیکستان از مرکز خدمات جامع سلامت چیذر و بخش زایمان بیمارستان آیت الله طالقانی بازدید کرد.
1402/12/05 - 09:12
لزوم توجه به سیاستگذاری در حوزه تغذیه برای پیشرفت کشورها

دکتر زالی رییس کنگره چهارمین کنگره بین‌المللی و شانزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران سیاستگذاری تغذیه‌ای را از اهداف بزرگ سیاستگذاران برشمرد و با اشاره به اهمیت حکمرانی غذا گفت: امروزه غذا یک ابزار قدرت جهانی است و کشورهایی که در حوزه غذا عقب بیفتند از نظر اقتصادی و سیاسی نیز دچار چالش می‌شوند.
1402/12/02 - 19:37
تغذیه مناسب؛ تاثیرگذارترین عامل پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر

معاون بهداشت وزارت بهداشت در مراسم افتتاحیه چهارمین کنگره بین‌المللی و شانزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران توجه به تغذیه مناسب را مهمترین برنامه و تاثیرگذارترین عامل در جلوگیری از بیماری‌های غیر واگیر برشمرد.
1402/12/02 - 15:02
برگزاری دومین کنگره بین المللی حقوق سلامت

کنگره دوروزه بین المللی حقوق سلامت با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مصدق، دکتر علیرضا زالی و جمعی از مسئولان در سالن امام خمینی(ره) برگزار شد.
1402/12/01 - 16:39