همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت آغاز به کار کرد

نخستین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع 15 و 16 اسفندماه با حضور نهادهای بین المللی مستقر در کشور، بالاترین مقام‌های بهداشتی و وزرای کشورهای مختلف به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سالن اجلاس سران آغاز به کار کرد.
1402/12/15 - 08:45
خیرین، یاور همیشگی جامعه بهداشت و درمان کشور

مدیریت سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی ضمن گرامیداشت روز احسان و نیکوکاری، هموطنان خیر و نیکوکار را به مشارکت در امور خیر در حوزه سلامت دعوت کرد.
1402/12/14 - 16:46
افزایش حدود هفت درصدی کم‌شنوایی در کشورهای جهان

رییس اداره سلامت گوش و شنوایی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت وارد کردن افراد کم‌شنوا و ناشنوا به پروسه درمان، از افزایش حدود هفت درصدی کم‌شنوایی در کشورهای جهان خبر داد.
1402/12/14 - 15:00
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون‌ دستیاری پزشکی تا ۱۶ اسفند

آخرین فرصت ثبت‌نام و ویرایش مدارک در آزمون‌ دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳ تا ساعت ۱۲ چهارشنبه ۱۶ اسفندماه تمدید شد.
1402/12/14 - 13:44
سمپوزیوم پیشگیری از سقط جنین برگزار می‌شود

سمپوزیوم پیشگیری از سقط جنین فردا 15 اسفندماه 1402 برگزار می‌شود.
1402/12/14 - 13:14
زمان ثبت نام آزمون دکتری رشته‌های داروسازی مشخص شد

زمان ثبت نام آزمون دکتری تخصصی رشته‌های داروسازی سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام شد.
1402/12/14 - 11:25
معرفی طرح سلامت خانواده به کشورهای منطقه و جهان

وزیر بهداشت، به تشریح جزئیات برگزاری نخستین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع که قرار است در تهران برگزار شود، پرداخت.
1402/12/13 - 22:31
 اگر دانشگاه از ابزار آموزش تهی باشد، تمام فعالیت‌ها ابتر است

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هدف اصلی فعالیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را آموزش دانست و گفت: اگر دانشگاه از ابزار آموزش تهی باشد، تمام فعالیت‌ها ابتر است.
1402/12/13 - 16:46
نشست مجازی نقش دانشگاه‌های علوم پزشکی در تحقق اهداف توسعه پایدار برگزار می‌شود

نشست مجازی "نقش دانشگاه‌های علوم پزشکی در تحقق اهداف توسعه پایدار" دوشنبه 14 اسفندماه توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود.
1402/12/13 - 14:07
لزوم هوشمندسازی نظارت و ارزیابی فناوری اطلاعات دانشگاه‌های علوم پزشکی

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با بیان اینکه باید با نرم افزارهای پیشرفته نظارت و ارزیابی را هوشمند‌ کنیم، گفت: حرکت‌ها در حوزه فناوری اطلاعات باید یکپارچه باشد و دانشگاه‌های علوم پزشکی کل کشور در هماهنگی کامل با وزارت بهداشت یک رویکرد منسجم و همه جانبه را اتخاذ کنند.
1402/12/13 - 13:50