لیست اخبار صفحه :32
استمرار ارایه خدمات باکیفیت بهداشتی و درمانی در سال آتی/ آمادگی مراکز درمانی برای چهارشنبه آخر سال

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استمرار خدمات درخشان و باکیفیت در حوزه و بهداشت و درمان را خواستار شد و گفت: امیدوارم در سال آتی نیز با قوت بیشتر این خدمات در بالاترین سطح کیفی به مردم ارایه شود.
1402/12/21 - 15:06
حراست؛ عنصر دیده‌ور مطمئن و متقن دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به تعدد و گستره وسیع واحدهای تابعه دانشگاه گفت: مجموعه حراست به عنوان عناصر دیده‌ور مطمئن، متقن و بصیر هستند که همچون چشمان بصیر و گوش سمیع دانشگاه عمل کرده و قبل از بروز رخداد ما را در اخذ تصمیمات مدیریتی و مداخله‌ای مقتضی یاری می‌کنند.
1402/12/21 - 14:12
اعلام ظرفیت پذیرش بومی متقاضیان آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی

جزییات ظرفیت پذیرش بومی با اولویت مناطق محروم، متقاضیان چهل و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی رشته های بالینی اعلام شد.
1402/12/21 - 13:16
نکات مهم روزه‌داری در نوجوانان و روزه‌اولی‌ها

دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن بیان توصیه‌های تغذیه‌ای برای نوجوانان روزه دار تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان مواد مغذی و کالری مورد نیاز نوجوانان روزه دار حتما باید در فاصله زمانی بین افطار و سحر تامین شود.
1402/12/21 - 09:40
 دکتر محمدرحمتی به عنوان عضو شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی منصوب شد

دکتر محمد رحمتی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با حکمی از سوی وزیر بهداشت به عنوان عضو شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی منصوب شد.
1402/12/21 - 08:29
برگزاری نخستین همایش آرد کامل نان سالم

نخستین همایش آرد کامل نان سالم 20 اسفندماه در تالار امام خمینی(ره) با حضور جمعی از مسئولان برگزار و از غرفه‌داران، نانوایان و فعالان حوزه تولید نان کامل و آرد سالم تقدیر شد.
1402/12/20 - 16:11
ایرانیان حدودا 40 درصد بیشتر از نرم جهان نان مصرف می‌کنند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به مصرف بالای نان در کشور اشاره کرد و گفت: ایران بزرگترین مصرف‌کننده نان در جهان است، در ایران مردم بین 37 تا 40 درصد از نرم جهانی بیشتر نان مصرف می‌کند.
1402/12/20 - 14:48
اعلام زمان ثبت‌نام و برگزاری آزمون‌ سراسری‌ سال‌ ۱۴۰۳

زمان ثبت‌نام و برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ از سوی سازمان سنجش اعلام شد.
1402/12/20 - 14:16
 اردوی راهیان نور اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد

اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه از مناطق عملیاتی جنوب کشور در قالب اردوی راهیان نور و پیشرفت بازدید کردند.
1402/12/20 - 13:28
افتتاح سه پروژه‌ عمرانی درمانی در بیمارستان طالقانی

در مراسمی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سه پروژه عمرانی درمانی در بیمارستان آیت الله طالقانی افتتاح شد.
1402/12/20 - 12:25