از راه‌اندازی یک پژوهشکده تا سه رشته آموزشی جدید

در پنجاه و یکمین نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاسیس یک پژوهشکده، دو گروه آموزشی، چهار مرکز تحقیقات و راه اندازی یک دوره فلوشیپ و سه رشته آموزشی جدید در مقطع کارشناسی ارشد موافقت شد.
1402/12/27 - 14:16
رتبه علمی 13 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه ارتقا یافت

در آخرین نشست هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال جاری با ارتقای رتبه 13 تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه موافقت شد.
1402/12/27 - 11:01
درخشش اساتید دانشگاه در میان برگزیدگان جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی

فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در سال 1402، با اعطای جوایزی از برترین‌های پژوهش علوم پزشکی کشور تقدیر کرد.
1402/12/27 - 09:54
کشف  10 میلیارد تومان داروی قاچاق از داروخانه‌ای در شمال تهران

کشف 10 میلیارد تومان داروی قاچاق از داروخانه‌ای در شمال تهران

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از کشف و ضبط محموله داروی قاچاق به ارزش 10 میلیارد تومان از یک داروخانه خبر داد.
1402/12/27 - 09:52
بسیج جامعه پزشکی دانشگاه به عنوان موفق‌ترین مرکز اقشاری تقدیر شد

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ از بسیج جامعه پزشکی دانشگاه به عنوان موفق‌ترین مرکز اقشاری در جشنواره مالک اشتر سال 1402 تقدیر کرد.
1402/12/26 - 14:59
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت سال نو

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو، تاکید کرد: دانشگاه در سال جدید خود را متعهد می‌داند که همچون سال‌های گذشته، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های برجسته علمی و با همراهی منابع ارزشمند نیروی انسانی متخصص و متبحر در حوزه سلامت از هیچ تلاشی برای درخشیدن بر فراز قله‌های علم و خدمت فروگذار نکند.
1402/12/26 - 14:28
آخرین مهلت انتخاب محل آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی اعلام شد

داوطلبان آزمون چهل و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی تا فردا ۲۷ اسفند ماه جاری فرصت دارند محل آزمون خود را تعیین کنند.
1402/12/26 - 13:56
باید و نبایدهای روزه‌داری در مبتلایان به بیماری‌های خاص

یک متخصص بیماری های مغز و اعصاب با بیان اینکه مبتلایان به بیماری‌های خاص هم می‌توانند روزه ‌داری ‌کنند، گفت: این بیماران باید به فراخور شدت بیماری و شرایط جسمی خود نکاتی را در زمینه تغذیه و استفاده از داروها در طول این ماه رعایت کنند تا بتوانند بهتر روزه‌داری کنند.
1402/12/26 - 10:13
راه‌هایی برای جلوگیری از مسمومیت غذایی در سفر

اگر در تعطیلات قصد سفر دارید، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت خود را تامین و سفری دلپذیر را تجربه کنید.
1402/12/25 - 11:30
پیام تسلیت دکتر زالی در پی درگذشت همسر دکتر بختیاری

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی درگذشت همسر دکتر بختیاری، رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.
1402/12/25 - 10:36