لیست اخبار صفحه :51
جلوگیری از هدررفت نان؛ در گروی ترویج فرهنگ صحیح مصرف

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سومین نشست کمیته نان کامل با اشاره به ضرورت آموزش و فرهنگ سازی نحوه صحیح نگهداری نان گفت: اگر آرد و نان مناسب تهیه و تولید شوند ولی فرهنگ صحیح مصرف در جامعه وجود نداشته باشد باز هم شاهد هدررفت نان خواهیم بود.
1402/10/19 - 15:55
بیانیه شورای مرکزی انجمن اسلامی کارکنان دانشگاه در محکومیت جنایات کرمان

شورای مرکزی انجمن اسلامی کارکنان ستاد مرکزی و واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در محکومیت حمله تروریستی به گلزار شهدای کرمان بیانیه‌ای صادر کرد.
1402/10/19 - 15:12
مدیر مرکز بهداشت شمال تهران منصوب شد

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طی حکمی دکتر فریبا ملاجعفری به عنوان مدیر مرکز بهداشت شمال تهران منصوب کرد.
1402/10/19 - 13:49
برنامه راهبردی گروه‌های آموزشی بالینی تدوین می‌شود

برنامه راهبردی گروه‌های آموزشی بالینی برای اجرا در یک دوره پنج ساله در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تدوین می شود.
1402/10/19 - 12:10
تجلیل از تیم امدادی اعزامی دانشگاه به کرمان

در مراسمی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اعضای تیم امدادی اعزامی دانشگاه به کرمان برای رسیدگی به مجروحان حادثه تروریستی تجلیل شد.
1402/10/19 - 11:57
اطلاعات سلامت دو میلیون نفر توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ثبت شد

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در راستای اجرای پویش ملی سلامت در کشور تا کنون اطلاعات سلامت بیش از دو میلیون نفر را به ثبت رساند.
1402/10/19 - 10:01
برگزاری تجمع دانشگاهیان در محکومیت جنایات تروریستی شهدای کرمان

تجمع دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور اعضای هیئت رییسه، اساتید، دانشجویان، مدیران و کارکنان دانشگاه در محکومیت جنایات تروریستی گلزار شهدای کرمان برگزار شد.
1402/10/18 - 23:43
نقش پررنگ اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر در بالندگی علمی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر در توانمندسازی و بالندگی شخصیت دانشجویان، گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای اجرای برنامه‌های متعالی وزارت بهداشت با هدف ارتقای وضعیت آموزشی و فرهنگی دانشجویان آمادگی کامل دارد.
1402/10/18 - 13:55
تپش قلب یک شهید در سینه کودک 14 ساله

تصمیم خانواده شهید فاطمه دهقان، یکی از مجروحان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان برای اهدای اعضای بدنش به بیماران نیازمند پیوند مانع داغدار شدن خانواده‌هایی شد که عزیزانشان در بستر بیماری قرار دارند.
1402/10/18 - 12:40
افتتاح واحد ویدئو مانیتورینگ صرع در بیمارستان شهدای تجریش

واحد ویدئو مانیتورینگ نوار مغزی برای بیماران مبتلا به صرع به منظور ارزیابی بیماران مبتلا به صرع مقاوم به درمان دارویی در بیمارستان شهدای تجریش آغاز به کار کرد.
1402/10/18 - 12:10