![درباره بهبوددهندههای نان چه میدانید؟](/thumbnail/w-210/uploads/518/2023/Dec/23/10938412_599.jpg)
درباره بهبوددهندههای نان چه میدانید؟
عضو هیئت علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگیهای گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند، برخی از آنها از کنترل خارج است، بنابراین استفاده از برخی مواد برای اصلاح ویژگیهای آرد و تعدیل آن برای تولید فرآورده مورد نظر، ضرورت دارد.
1402/10/02 - 11:20
![گسترش همکاریهای دانشگاه با بنیاد علمی فرهنگی ابوعلی سینا](/thumbnail/w-210/uploads/518/2023/Dec/10/0 بدون واتر مارک.jpg)
گسترش همکاریهای دانشگاه با بنیاد علمی فرهنگی ابوعلی سینا
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جلسه هم اندیشی تجاری سازی فراورده های طب ایرانی سنتی در حوزه دارو، مکمل و غذا که با حضور رییس و اعضای بنیاد علمی و فرهنگی بوعلیسینا برگزار شد، در خصوص گسترش همکاری با این بنیاد اعلام آمادگی کرد.
1402/09/28 - 12:00
![کی و به کدام مراجعه کنیم، روانپزشک، روانشناس یا مشاور؟](/thumbnail/w-210/uploads/518/2023/Dec/18/570400c431EDNmainThinkstockPhotos-493375442.jpg)
کی و به کدام مراجعه کنیم، روانپزشک، روانشناس یا مشاور؟
متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره این که چه زمانی باید به روانپزشک و یا روانشناس مراجعه کرد گفت: اگر در سه حوزه تفکر، هیجان و رفتار دچار مشکل شدهاید به روانشناس بالینی و یا روانپزشک مراجعه کنید، این متخصصان تشخیص میدهند که به چه طیفی از درمان نیاز دارید.
1402/09/28 - 09:00