برپایی نمایشگاه آثار هنری  دانشجویان در دانشکده دندانپزشکی

برپایی نمایشگاه آثار هنری دانشجویان در دانشکده دندانپزشکی

نمایشگاه آثار هنری و فرهنگی دانشجویان مرتبط با حوزه دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
1402/09/22 - 10:25
کسب رتبه برتر در رویداد استارتاپی

دانشجویان دانشکده بهداشت و ایمنی موفق به کسب رتبه سوم در رویداد استارتاپی فینوس شدند.
1402/09/22 - 10:09
لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی برای تدوین نیازهای واقعی صنعت دارو

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم تدوین نسخه مشخصی از نیازهای واقعی صنعت دارو تاکید کرد و گفت: در این راستا می‌توانیم از ظرفیت هوش مصنوعی نیز استفاده کنیم و یک برنامه تولید ترجیحی هدفمند انتخابی به صنعت دارو ارایه دهیم.
1402/09/21 - 18:22
حضور سخنگوی دولت در جمع دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی

سخنگوی ریاست‌جمهوری با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مجوزهای استخدامی وزارت بهداشت با اولویت دهی مناطق محروم در حوزه پزشک و پرستار صادر می‌شود.
1402/09/21 - 13:12
نشانه‌های سندرم آسپرگر و تفاوت آن با اوتیسم را بشناسید

روانپزشک کودک و نوجوان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بیان این که نشانه‌های ابتلا به اوتیسم غالبا پیش از سه سالگی مشخص می شوند، گفت: اگر کودکی رفتارهای تکراری زیادی از خود نشان می‌دهد ولی از نظر زبان باز کردن و یا سایر فعالیت‌های ذهنی مشکل خاصی ندارد ممکن است به اختلال آسپرگر و یا اوتیسم خفیف مبتلا باشد.
1402/09/21 - 11:56
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی وانجمن اوتیسم ایران

تفاهم نامه همکاری میان انجمن اوتیسم و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور دکتر زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و سعیده صالح غفاری مدیر عامل انجمن اوتیسم ایران امضا شد.
1402/09/20 - 15:11
درگردهمایی عظیم بین‌المللی اربعین قوم و نژاد معنا ندارد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های راهپیمایی اربعین حسینی را بین‌المللی بودن آن دانست و گفت: در این گردهمایی عظیم قوم و نژاد معنا ندارد و هر فردیکه تعلق خاطری به خاندان عصمت و طهارت دارد، کنشگر این رویداد عظیم است.
1402/09/20 - 14:50
آموزش ارتباط موثر به اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی

کارگاه آموزشی مهارت برقراری ارتباط موثر ویژه اساتید مشاور در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
1402/09/20 - 11:22
دریافت سهمیه دارویی بدون حضور در معاونت درمان

مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه از دریافت حواله دارویی بیماران خاص بدون مراجعه حضوری به این معاونت خبر داد.
1402/09/19 - 14:03
 ارتقای رتبه علمی 12 تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

رتبه علمی 12تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقا یافت.
1402/09/19 - 13:50