زنان ورزشکار الگوهای برتر برای ارتقای سبک زندگی در کشور

ریییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نسبت به سرانه کمتر ورزش در زنان ایرانی از حد مطلوب، ابراز نگرانی کرد و گفت: تامین سلامت جسمی و روانی جامعه، ضرورت تدوین آموزش‌های همگانی و ترویج فرهنگ ورزش را بیش از پیش خصوصا در زنان ایرانی یادآوری می‌کند.
1402/09/19 - 12:00
بازدید رییس دانشگاه از روند اجرای پویش ملی سلامت در دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از روند اجرای پویش ملی سلامت در ستاد دانشگاه بازدید کرد.
1402/09/19 - 11:27
اجرای پویش ملی سلامت در دانشگاه آزاد

همزمان با روز دانشجو پویش ملی سلامت توسط مرکز بهداشت شرق تهران در دانشگاه آزاد ولیعصر(عج) اجرا شد.
1402/09/18 - 14:38
پیام تسلیت دکتر زالی در پی درگذشت دکتر غلامرضا امیری

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در پیامی درگذشت استاد فرهیخته زنده‌یاد دکتر غلامرضا امیری را تسلیت گفت.
1402/09/18 - 13:01
غمگین شده‌اید یا افسرده؛ تفاوت آن‌ را می‌دانید؟

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: برخلاف افسردگی که پایدار وطولانی‌تر است، غم و اندوه موقتی و گذراست.
1402/09/18 - 11:35
برگزاری پویش سه‌شنبه‌های مهدوی در دانشکده توانبخشی

پویش فرهنگی و معنوی سه‌شنبه‌های مهدوی به همت بسیج دانشجویی هر هفته در دانشکده توانبخشی برگزار می شود.
1402/09/18 - 10:15
درخشش بانوان علوم پزشکی شهیدبهشتی در المپیاد ورزشی وزرات بهداشت

دکترمحمد رستمی‌نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به برگزاری سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت ویژه بانوان، از کسب مدال‌های رنگین توسط زنان دانشگاه خبر داد.
1402/09/18 - 10:09
بازدید سرپرست مدیریت امور رفاهی دانشگاه از مهدکودک

سرپرست مدیریت امور رفاهی دانشگاه طالقانی با اشاره به اهمیت اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از مهدکودک بیمارستان آیت‌الله طالقانی بازدید کرد.
1402/09/18 - 09:51
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بیمارستان سبز در بیمارستان مهدیه

کارگاه آموزشی مدیریت بیمارستان سبز با حضور جمع کثیری از کارکنان درمانی، اداری و پشتیبانی بیمارستان مهدیه برگزار شد.
1402/09/18 - 08:54
 به دنبال پیشرفت همه جانبه عدالت محور هستیم

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن تبریک روز دانشجو خاطرنشان کرد: دانشجو سرشار از نشاط و شادابی و پر از انرژی است.
1402/09/15 - 19:30