زمان برگزاری آزمون صلاحیت پزشکی عمومی اعلام شد

سومین آزمون صلاحیت بالینی پزشکی عمومی در سال ۱۴۰۲، پنج‌شنبه ۹ آذر به میزبانی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی برگزار می‌شود.
1402/09/06 - 08:43
 لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای توسعه گردشگری سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ظرفیت‌بالای نظام سلامت در پاسخگویی به نیازهای درمانی، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در توسعه گردشگری سلامت تاکید کرد.
1402/09/05 - 15:02
یبوست مزمن؛ مشکلی شایع در بین کودکان

فوق تخصص گوارش کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه از هر چهار مراجعه کننده به پزشک فوق تخصص گوارش کودکان یک نفر مبتلا به بیماری یبوست مزمن است، گفت: کودکان مبتلا به یبوست باید به صورت دوره‌ای توسط پزشک متخصص بررسی شوند.
1402/09/05 - 14:12
دیدار معاون آموزشی دانشگاه با مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در نشستی با مدیر کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت دیدار و گفت‌وگو کرد.
1402/09/05 - 13:14
بخش سی تی آنژیوگرافی بیمارستان مدرس افتتاح شد

صبح امروز بخش سی تی آنژیو بیمارستان شهید مدرس با حضور رییس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.
1402/09/05 - 12:59
حضور دانشکده دندانپزشکی در همایش ملی فناوری‌های نوین آموزش علوم پزشکی

محصولات آموزشی و فناورانه دانشکده دندانپزشکی در نخستین همایش ملی فناوری‌های نوین آموزش علوم پزشکی ارایه شد.
1402/09/04 - 13:33
خریداری و اهدای یک دستگاه پیشرفته سونوگرافی به مرکز مهدیه

یک دستگاه سونوگرافی تخصصی و پیشرفته توسط خیر سلامت به مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه اهدا شد.
1402/09/04 - 12:23
از شاعر و نویسنده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شد

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از دکتر ناصر پروانی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی قدردانی کرد.
1402/09/04 - 11:47
واکاوی ابعاد پیدا و پنهان شیوع بیماری تنفسی در چین

استاد ویروس شناس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره شیوع بیماری‌های تنفسی در چین به ویژه بین کودکان، گفت: به نظر نمی‌رسد ویروس جدیدی با تظاهرات بالینی غیر معمول در گردش باشد.
1402/09/04 - 11:22
اطلاعیه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی  28 مهرماه

اطلاعیه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی 28 مهرماه

با توجه به نتایج اولیه سه برابر ظرفیت آزمون استخدامی سال جاری که 28 مهر ماه اطلاع‌رسانی شد، پذیرفته‌شدگان از پنجم تا دهم آذر ماه فرصت دارند مدارک مربوطه را در سامانه استخدام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بارگذاری کنند.
1402/09/04 - 11:21