اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/06/13 - 09:15
  • بازدید : 383
  • تعداد بازدید : 381
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ورزش گروهی در نوجوانی، سلامت روان در بزرگسالی را بهبود می‌بخشد

بر اساس نتایج یک پژوهش، حضور کودکان از سنین پایین در تیم‌های گروهی ورزشی به حفظ سلامت روان آنان در آینده کمک بسیاری خواهد کرد.

به گزارش گروه ترجمه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از News Medical Life Sciences مطالعه‌ای که توسط محققان دانشگاه کوئینزلند انجام شد نشان داد کودکانی که از سنین پایین به طور منظم در کلاس‌های ورزشی گروهی شرکت می‌کنند، در طولانی مدت سلامت روان بهتری خواهند داشت.

 

 

استادیار اسد خان از دانشکده بهداشت و علوم توانبخشی UQ این مطالعه را با بررسی داده‌های بیش از چهار هزار و 200 کودک استرالیایی در یک دوره هشت ساله رهبری کرد.

 

 

به گفته مؤسسه بهداشت و رفاه استرالیا، حدود 14 درصد از کودکان بین 4 تا 11 سال در استرالیا یک اختلال روانی را تجربه می‌کنند و پسرها معمولاً بیشتر از دختران به این اختلال مبتلا می‌شوند.

 

 

این تحقیق نشان داد برای کودکانی که احساسات خود را بروز نمی‌دهند و در معاشرت با همسالان خود مشکل دارند، انجام ورزش در یک محیط تیمی مزایای بسیار دارد.

 

 

دکتر خان گفت: «در حالی‌که نتایج گزارش برای پسران و دختران ماهیت یکسانی داشت، اما باید برای تشویق دختران به شرکت در ورزش تیمی، به ویژه در سنین پایین‌تر، اقدامات بیشتری انجام شود.

 

 

دکتر خان ادامه داد: «در سنین شش و هفت سالگی جامعه آماری این مطالعه، حدود 59 درصد از پسران در ورزش‌های گروهی شرکت می‌کنند، در حالی که این رقم در دختران تنها 26 درصد بوده است.»

 

 

«ما دریافتیم که پسرانی که ورزش های گروهی انجام میدهند، مشکلات روانی اجتماعی کمتر و کیفیت زندگی مرتبط با سلامتی بهتری را تجربه می‌کنند، در حالی که مزایای مشارکت در ورزش‌های تیمی در بین دختران کمتر است.»

 

 

به گفته دکتر خان، برخی از دلایل احتمالی برای توضیح سطح پایین شرکت دختران در ورزش های تیمی می‌تواند شامل عدم اعتماد به نفس و اعتماد به توانایی‌های ورزشی یا کلیشه رایج «مردانه بودن ورزش های تیمی» باشد، یا حتی ممکن است ناشی از کمبود فرصت دختران برای شرکت در ورزش‌های تیمی یا عدم تنوع ورزش‌های ارایه شده در مدارس و برنامه‌های مشترک باشد.»

 

 

دکتر خان امیدوار است که این تحقیق منجر به ارایه راهبردهایی برای ارتقای مشارکت ورزشی کودکان و تحقیقات بیشتر در مورد علت حضور کمتر دختران جوان در ورزش‌های شود.

 

 

این تحقیق در مجله سلامت نوجوانان منتشر شده است.

 

 

انتهای  پیام/

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 131118

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

اصلاح سبک زندگی در نوجوانی شما را از فشارخون در بزرگسالی نجات می‌دهد
اصلاح سبک زندگی در نوجوانی شما را از فشارخون در بزرگسالی نجات می‌دهد
نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد اصلاح سبک زندگی در نوجوانی می‌تواند در پیشگیری از فشار خون در بزرگسالی موثر باشد.
مراقبت از سلامت روان جوانان و نوجوانان در دنیای پیچیده امروز ضروری است/نوجوانان امروز؛ پدران و مادران فردا
مراقبت از سلامت روان جوانان و نوجوانان در دنیای پیچیده امروز ضروری است/نوجوانان امروز؛ پدران و مادران فردا
هر سال 18 مهرماه مصادف با 10 اکتبر از سوی فدراسیون جهانی سلامت روان به عنوان روز جهانی سلامت روان نامگذاری شده و شعار امسال این روز سلامت روان؛ جوانان و نوجوانان، جهان در حال تغییر تعیین شده است.