کمیته فناوری دانشجویی، دالان دستیابی به دانشگاه نسل سوم
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم افتتاح کمیته فناوری دانشجویی دانشگاه، این کمیته را دالان مناسبی برای تسهیل مسیر تحقق دانشگاه نسل سوم دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در مراسم افتتاح کمیته فناوری دانشجویی یکی از اهداف راهبردی دانشگاه برای تحقق دانشگاه نسل سوم را گسترش و توسعه حوزه فناوری دانست و گفت: گفتمان فناوری کسب و کار در دانشگاه نسل سوم از سطوح فراگیران شالوده ریزی میشود و این تغییر در ذهنیت و رفتار فراگیران دانشگاه علوم پزشکی یکی از رویکردهای راهبردی و مبرم در حوزه تحقق دانشگاه نسل سوم است.
رییس دانشگاه اظهار کرد: تحول زیرساختی و تغییر گفتمانی و پارادایمی از عناصر مهم در این حوزه تلقی میشوند. دانشجویان از روز ابتدای ورود به دانشگاه، ممارست خود را برای فعالیت در حوزه پژوهشی نشان دهند، نیاز است آموزشهای لازم را دریافت کنند.
وی ادامه داد: امروزه فناوری در ابعاد مهادتی نقش آفرینی میکند، پارادایم جدیدی را برای حوزه آموزش و یادگیری نسل جدید دانشجو در دانشگاهها فراهم میکند و دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی با ابزار فناوری آشنا میشوند.
دکتر زالی با بیان اینکه امتزاج دانشجویی و نگاه معطوف به آینده، توانمند سازی دانشجویان را میطلبد، افزود: در سنوات پیش دانشجویان در کمیته تحقیقات و فناوری، مباحث تحقیقاتی را میآموختند، اکنون با توجه به سیاست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مبنی بر ترویج ابعاد فناوری در دانشگاه، دانشجویان در ذیل کمیته تحقیقات و فناوری به صورت مستقل در حوزه فناوری نیز هویت جدیدی را تجربه کنند.
وی گفت: کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه میتواند پل ارتباطی مناسبی برای حضور دانشجویان در شرکتهای دانش بنیان باشد و به عنوان لیگهای آموزشی تلقی شود؛ دانشجویان در این کمیته آموزش ببینند، مهارتهای لازم را کسب کنند تا هر کدام در آینده توانایی راهاندازی استارتاپ را داشته باشند.
رییس دانشگاه تصریح کرد: کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه در هشت سال گذشته همواره رتبه اول در رقابتهای مقایسهای وزارت بهداشت کسب کرده است، از همین رو ایجاد بال نوین فناوری در این کمیته هم میتواند در حوزه ترویج فناوری موفق باشد.
دکتر زالی ادامه داد: دانشجویان نوورود در هر 12 دانشکده دانشگاه باید به گونه تسهیل شود که با ظرفیت جدید معاونت تحقیقات و فناوری آشنا شوند. اگر فراگیران آموزشهای فناوری را دریافت نکنند، در بازارهای آینده کسب و کار با چالش جدی مواجه میشوند.
به گفته وی، کمیته فناوری دانشجویی دالان مناسبی برای تسهیل مسیر تحقق دانشگاه نسل سوم است.
دکتر زالی در پایان پیشنهاد افزایش رفتوآمد دانشجویی در کمیته فناوری با بهرهگیری از مشی تشویقی و تعیین تاریخی به عنوان رویداد فناوری با عنصر دانشجویی را ارایه داد و گفت: فضای فیزیکی اهمیت چندانی ندارد و مهم، بروندادهای اساسی و بنیادی این کمیته است.
پیشتازی تیم تحقیقات و فناوری دانشگاه همواره ستودنی است
دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این مراسم عنوان کرد: فضای فیزیکی تحت عنوان کمیته فناوری دانشجویی، دفتر مرکزی این حوزه محسوب میشود. در پارک علم و فناوری فضای فیزیکی گستردهتری برای فعالیت در این زمینه اختصاص پیدا کرده است.
وی افزود: با راه اندازی کمیته فناوری دانشجویی، دانشجویان در کوتاهترین زمان به سیاستگذار حوزه فناوری دسترسی پیدا میکنند و برای رویدادهای برنامهریزی کنند.
دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این جلسه اظهار کرد: پیشتازی تیم تحقیقات و فناوری دانشگاه همواره ستودنی است.
به گفته وی، ایجاد این قبیل فضاها منجر به افزایش انگیزه اساتید، اعضای هیئت علمی و دانشجویان میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: بهرهگیری از منابع موجود، تحقق بهرهوری است و معاونت تحقیقات و فناوری از این منابع محدود در مسیر شکوفایی و درخشش این حوزه استفاده میکند.
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق