دکتر علی دباغ مدیر اداره بازرسی دانشگاه شد

دکتر علی دباغ با حکمی از سوی دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان مدیر اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات منصوب شد.
1402/10/04 - 14:43
اهدای تجهیزات پزشکی توسط سفیر لهستان به بیمارستان کودکان مفید

رییس بیمارستان کودکان مفید از اهدای تجهیزات پزشکی توسط سفیر لهستان به این مرکز خبر داد.
1402/10/04 - 14:07
اهدای عضو جوان 20 ساله‌ به چهار بیمار حیات دوباره بخشید

قائم مقام واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه از اهدای عضو جوان 20 ساله در سالروز تولدش خبر داد.
1402/10/04 - 10:54
خدمات رایگان به بیماران مبتلا به HIV ارایه می‌شود

کارشناس ایدز معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از ارایه خدمات رایگان به بیماران مبتلا به HIV در شش مرکز در سطح دانشگاه خبر داد.
1402/10/04 - 10:19
بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان برگزار شد+اسامی برگزیدگان

بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی امروز یکشنبه سوم دی‌ماه با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و پژوهشگران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و منتخبان این دوره از جشنواره معرفی شدند.
1402/10/03 - 12:23
پذیرش دانشجو صرفا از طریق سازمان سنجش صورت می‌گیرد

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه پذیرش تمام دانشجویان علوم پزشکی صرفا از طریق سازمان سنجش صورت می‌گیرد، نسبت به شفاف‌سازی موارد ابهام آمیز توسط مسئولان دانشگاه اعلام آمادگی کرد.
1402/10/03 - 09:07
تشکیل کمیته برگزاری اردوی راهیان نور و راهیان پیشرفت

نشست هماهنگی، هم افزایی و بهینه سازی اعزام کاروان‌های راهیان نور و راهیان پیشرفت با حضور رییس دانشگاه وسایر اعضا برگزار ‌شد.
1402/10/02 - 11:36
درباره بهبوددهنده‌های نان چه می‌دانید؟

عضو هیئت علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگی‌های گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند، برخی از آن‌ها از کنترل خارج است، بنابراین استفاده از برخی مواد برای اصلاح ویژگی‌های آرد و تعدیل آن برای تولید فرآورده مورد نظر، ضرورت دارد.
1402/10/02 - 11:20
 جشن دانشجویی «یلدای ما» برگزار شد

جشن دانشجویی «یلدای ما» با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.
1402/09/30 - 11:33
عقد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و قوه قضاییه

تفاهم نامه همکاری‌های مشترک علمی پژوهشی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و قوه قضاییه به امضا رسید.
1402/09/29 - 16:40