لیست اخبار صفحه :14
عدالت در دسترسی به بهداشت و درمان؛ هدف تلاشگران نظام سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه عدالت در دسترسی به بهداشت و درمان هدف تلاشگران نظام سلامت است، اظهار امیدواری کرد مجموعه بزرگ بهداشت و درمان کشور با هدف ارتقای سلامت عمومی دنباله‌رو مسیر شهدا باشند.
1403/02/23 - 13:17
درخشش معاونت غذا و داروی دانشگاه در همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو

در دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاههای علوم پزشکی، عنوان تجربه برتر معاوت غذا و دارو با موضوع نسل هشتم سامانه مدیریت هوشمند سلامت HIM به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تعلق گرفت.
1403/02/23 - 12:11
باورهای غلط درباره عفونت‌های زنان

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به باورهای رایج و غلط درباره بیماری‌های عفونی زنان گفت: عفونت‌های زنان به دو دسته باکتریایی و قارچی تقسیم بندی می‌شوند که در این دسته بندی‌ها برخی از بیماری‌های عفونی هیچ ارتباطی به داشتن یا نداشتن شریک جنسی ندارد.
1403/02/23 - 10:10
مهلت ثبت نام در آزمون فلوشیپ پزشکی ۱۴۰۳ تمدید شد

مهلت ثبت نام در آزمون پذیرش دستیار دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) سال ۱۴۰۳ دانشگاه‌های علوم پزشکی به مدت یک روز تمدید شد.
1403/02/23 - 09:34
آزمون مرحله دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان برگزار شد

آزمون‌ مرحله دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه برگزار شد.
1403/02/22 - 10:59
از تحصیل در شیکاگو تا طبابت در جبهه‌های جنگ+ویدئو

کارنامه حرفه‌ای دکتر ناصر سیم‌فروش استاد تمام اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که به تازگی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفت، پر از دستاوردهای علمی درخشان است و همین دستاوردها او را در زمره چهره‌های ماندگار علم پزشکی قرار می‌دهد.
1403/02/22 - 10:23
کشنده ترین سرطان‌های ایران را بشناسید

سرطان‌های لیست بلند بالایی دارند که برخی از آنها تهدیدهای جدی برای سلامت و جان افراد محسوب می‌شوند، در ادامه به بررسی پنج سرطان کشنده در بین مردان و زنان کشور و راه‌های پیشگیری، درمان و علامت‌های آن‌ها خواهیم پرداخت.
1403/02/22 - 08:20
ضرورت تدوین بسته نظارت الکترونیکی بر داروخانه‌ها

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تعداد بالای داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه و تاکید بر ضرورت الکترونیک‌سازی نظارت‌ها خواستار تدوین بسته نظارت الکترونیکی بر داروخانه‌ها شد.
1403/02/19 - 12:06
مسمومیت؛ نتیجه اشتباه شستن این میوه خوشرنگ تابستانی

مدیرگروه ترجمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه پیدا کردن بهترین روش تمیز کردن و شستن توت فرنگی بسیار مهم است، گفت: ظهور بیماری‌های ویروسی و عفونی موجب شده تا روش‌های شستن انواع توت بیشتر از همیشه اهمیت پیدا کند.
1403/02/19 - 10:24
پنجمین جشنواره بهره وری دانشگاه برگزار می‌شود

پنجمین جشنواره دانشگاه بهره‌ور 22 تا 25 اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود.
1403/02/19 - 08:13