پنجمین جشنواره دانشگاه بهره‌ور برگزار شد/ تقدیر از برندگان جشنواره

امروز سه‌شنبه 25 اردیبهشت، پنجمین جشنواره دانشگاه بهره‌ور برگزار و از برندگان این جشنواره تقدیر شد.
1403/02/25 - 15:11
افتتاح همزمان  10 خانه بهداشت کارگری در دانشگاه

افتتاح همزمان 10 خانه بهداشت کارگری در دانشگاه

رییس گروه سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه از افتتاح 10 خانه بهداشت کارگردی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد.
1403/02/25 - 14:19
بهبود سلامت دهان و دندان ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر را کاهش می‌دهد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت افراد گفت: نتایج مطالعات صورت گرفته حاکی از ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با سایر بیماری‌های غیرواگیر است.
1403/02/25 - 11:32
شکم دردهایی که در بارداری باید جدی گرفته شود

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه در بارداری دردهای شکمی وجود دارند که ممکن است خطرناک باشند، گفت: زنان باردار باید با نشانه‌های پرخطر در این دوران آشنا باشند تا بتوانند به موقع اقدام لازم را انجام دهند.
1403/02/25 - 11:08
هوش مصنوعی فعالیت‌های پژوهشی را آسان می‌کند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استفاده از هوش مصنوعی را باعث سهولت فعالیت‌های پژوهشی عنوان کرد و خواستار تدوین بسته پلتفرم‌های نوین از قبیل هوش مصنوعی توسط معاونت تحقیقات و فناوری شد.
1403/02/24 - 15:03
قانون جوانی جمعیت؛ روزنه امیدی برای حل مسائل جامعه مامایی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم گرامیداشت روز ماما تصویب قانون جوانی جمعیت را روزنه امیدی برای حل مشکلات جامعه مامایی دانست و گفت: این قانون بزنگاهی برای حل مسائل حرفه‌ای و تعالی رشته مامایی خواهد بود.
1403/02/24 - 14:44
پنجمین جشنواره دانشگاه بهره‌ور برگزار می‌شود

پنجمین جشنواره دانشگاه بهره‌ور فردا 25 اردیبهشت برگزار می‌شود.
1403/02/24 - 13:11
تقدیر معاون رییس جمهور از دکتر پروانی برای نگارش کتاب "قالی کرمانی‌ها"

دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تلاش دکتر ناصر پروانی در راستای نگارش کتاب "قالی کرمانی‌ها" قدردانی کرد.
1403/02/24 - 09:57
جشنواره دانشگاه بهره‌ور؛ تلنگری برای تحقق مدیریت سبز در کشور

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه این دانشگاه اقدامات جسورانه‌ای را در زمینه مدیریت سبز رقم زده است، گفت: برگزاری جشنواره دانشگاه بهره‌ور می‌تواند تلنگری برای حرکت جمعی در راستای تحقق مدیریت سبز در کشور باشد.
1403/02/23 - 16:46
ظرفیت طرح سراج برای تبدیل شدن به مرکز پایش اجتماعی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه طرح "سراج" یک طرح ملی، بین بخشی و بین دستگاهی است، گفت: طرح سراج را باید به یک مرکز پایش اجتماعی تبدیل کنیم.
1403/02/23 - 13:45