لیست اخبار صفحه :10
ادغام طب ایرانی در نظام مراقبت‌های بهداشتی ظرفیت‌های نوینی ایجاد می‌کند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اولین کنگره ملی طب ایرانی، گفت: اگر طب ایرانی مبتنی بر شواهد و متقن، اساس ارایه خدمات مراقبت اولیه بهداشتی در نظر گرفته شود، ظرفیت‌های نوینی ایجاد خواهد شد.
1403/03/09 - 13:32
اخذ گواهینامه بدون دخانیات توسط شش بیمارستان و مرکز بهداشت شرق

رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت از اعطای گواهینامه اماکن بدون دخانیات به شش بیمارستان و مرکز بهداشت شرق تهران در محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد.
1403/03/09 - 13:24
پنجشنبه آزمون فلوشیپ برگزار می‌شود

پنجشنبه دهم خرداد ماه آزمون پذیرش دستیار دوره‌های تکمیلی تخصصی فلوشیپ در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.
1403/03/09 - 11:29
درمان اختلالات تیروئید در بارداری را جدی بگیرید

مدیر گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های معاونت بهداشت با هشدار نسبت به عواقب بی‌توجهی به درمان اختلالات تیروئید در بارداری، گفت: بی‌توجهی به درمان مشکلات تیروئید در زنان باردار ممکن است منجر به بروز عوارض جدی در مادر و جنین شود.
1403/03/09 - 08:35
کارنامه آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ منتشر شد

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ خبر داد.
1403/03/08 - 13:36
 «عادت ماهیانه»؛ یک واقعیت عادی زندگی

با وجود اینکه تقریبا نیمی از جمعیت دنیا را زنان تشکیل می دهند، اما هنوز در بسیاری از کشورها به دلایل گوناگون حرف زدن درباره قاعدگی با شرم همراه است.
1403/03/08 - 08:02
از افزایش احتمال ناباروری تا مرگ ناگهانی نوزاد؛ پیامدهای استعمال دخانیات

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هشدار نسبت به آثار منفی استعمال دخانیات بر قدرت باروری زنان و مردان، افزایش احتمال سقط جنین، افزایش احتمال مرگ ناگهانی نوزاد و بیقراری و استرس نوزاد را از دیگر عوارض استعمال دخانیات توسط والدین عنوان کرد.
1403/03/07 - 14:34
حضور دانشجویان بین الملل دانشگاه در حسینیه جماران

معاون اجرایی معاونت بین الملل از حضور پرشور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در اجتماع دانشگاهیان با عنوان «آرمان فلسطین از دیدگاه امام خمینی(ره)» در حسینیه جماران خبر دارد.
1403/03/07 - 12:25
فراخوان پذیرش بهورز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اطلاعیه‌ای از جذب و استخدام بهورز از طریق برگزاری آزمون خبر داد.
1403/03/07 - 11:49
قارچی‌هایی که خوردنشان به قیمت جانتان تمام می‌شود

دکترای تخصصی قارچ‌شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نسبت به برداشت قارچ از طبیعت هشدار داد و گفت: روش تجربی، روش مطمئنی برای شناسایی قارچ نیست و حتما باید قارچ‌ها در محیط آزمایشگاهی مورد تشخیص قرار بگیرد.
1403/03/07 - 11:24