انسداد ریوی در سالهای آتی قربانیان بیشتری میگیرد
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه پیشبینی میشود تا پایان سال 2030 بیماریهای انسداد ریوی به عنوان یکی از سه عامل اصلی مرگ و میر معرفی شود، گفت: این در حالی است که در سال 2000 تا 2010 این بیماری یکی از پنج یا شش عامل اول مرگ و میر بود.
1403/07/25 - 12:40
سبوس اضافه شده روی نان در حال پخت ارزش غذایی ندارد
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نان تهیه شده با آرد کامل از نان تهیه شده با آرد سفید ارزش تغذیهای بالاتری دارد گفت: سبوس اضافه شده در حین پخت روی نان ارزش غذایی مناسبی ندارد و مصرف آن توصیه نمیشود.
1403/07/25 - 09:28