لیست اخبار صفحه :6
ثبت نام دستیاران سال آخر رشته‌های تخصصی بالینی دانشگاه

ثبت‌نام دستیاران سال آخر رشته‌های تخصصی بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از شنبه دوم تیرماه 1403 آغاز می‌شود.
1403/03/30 - 14:30
راهکارهای استقرار استانداردهای مدیریت سبز در دانشگاه بررسی شد

نخستین جلسه بررسی ملزومات استقرار استانداردهای مدیریت سبز در دانشگاه به منظور تبیین رویکرد و برنامه های دانشگاه صبح امروز چهارشنبه 30 خردادماه در تالار امام علی(ع) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.
1403/03/30 - 13:03
جزئیات تکمیل ظرفیت آزمون پذیرش فوق تخصصی اعلام شد

دستورالعمل تکمیل ظرفیت چهل و یکمین دوره آزمون پذیرش فوق تخصصی سال ١٤٠٣ از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام شد.
1403/03/30 - 12:17
کرم ضد‌آفتاب؛ رنگی یا بی‌رنگ؟

متخصص پوست و موی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه برخی از افراد علاقه‌ای به استفاده از ضد آفتاب‌های رنگی ندارند و تصور می‌کنند کرم‌های ضد آفتاب رنگی، همان کرم‌ پودرهایی هستند که نمی‌توانند اثر محافظتی چندانی در برابر نور آفتاب داشته باشند، گفت: بهتر است بدانید که قدرت اثر ضد آفتاب‌‌های رنگی و ساده، هیچ تفاوتی با هم ندارد و این رنگدانه‌ها، تنها برای جلب نظر مشتری و زیباتر جلوه داده شدن پوست به برخی از کرم‌های ضد آفتاب اضافه می‌شود.
1403/03/30 - 11:14
ارایه خدمات مراقبت‌های ادغام یافته سلامت به 341 هزار مرد میانسال

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت ارتقای سطح سواد سلامت مردان، از ارایه خدمات مراقبت‌های ادغام یافته سلامت به 341 هزار مرد میانسال توسط مراکز بهداشتی دانشگاه در سال 1402 خبر داد.
1403/03/29 - 12:31
نشانه‌های هشداردهنده گرمازدگی/چگونه به فرد گرمازده کمک کنیم؟

متخصص طب اورژانس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به گرمای هوا و شیوع گرمازدگی، توصیه‌هایی برای مقابله با این عارضه مطرح کرد.
1403/03/29 - 10:54
اقدامات بیمارستان مهدیه برای خوشایندسازی زایمان طبیعی

رییس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه گفت: در راستای کاهش تعداد سزارین و خوشایندسازی زایمان طبیعی در این مرکز، با فرهنگ سازی از طریق زایمان طبیعی بدون درد و آموزش قبل از زایمان، اختصاص یک ماما به هر مادر در حال زایمان، هزینه رایگان زایمان طبیعی برای بیمه شدگان و هزینه ارزان برای بیماران فاقد بیمه‌های درمانی تلاش کردیم تا تعداد زایمان‌های طبیعی را بیش از پیش افزایش دهیم.
1403/03/29 - 10:52
مراقب پشه آئدس باشید/ 7 توصیه‌ برای پیشگیری از تب دنگی

دانشیار بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه با بیان اینکه پشه آئدس(Aedes )عامل اصلی انتقال ویروس بیماری دنگی به انسان است، تب ناگهانی شدید،تهوع و استفراغ، سردرد، کاهش اشتها، ضایعات پوستی و درد شکم را از مهمترین علائم اولیه این بیماری عنوان کرد.
1403/03/29 - 07:56
تشکیل کنسرسیوم سه‌جانبه همکاری‌های علمی و فناورانه سلامت محور بین‌المللی

تفاهم‌نامه تشکیل کنسرسیوم سه‌جانبه همکاری‌های علمی و فناورانه سلامت محور و علوم شناختی در حوزه بین‌الملل به امضا رسید.
1403/03/27 - 10:56
توصیه‌های بهداشتی را برای پیشگیری از تب کریمه کنگو جدی بگیرید

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آستانه عید سعید قربان، بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی هنگام ذبح دام برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو تاکید کرد.
1403/03/27 - 09:55