نماینده تام‌الاختیار معاونت آموزشی در آزمون بورد 1403 منصوب شد

1403/04/24 - 08:44
کسب رتبه برتر کشوری در حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل به دانشگاه

رتبه برتر کشوری در حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک و غذاهای ویژه به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تعلق گرفت.
1403/04/23 - 12:33
تله گذاری پشه آئدس در پایانه مسافربری شرق تهران

نقاطی که در پایانه مسافری پایتخت مستعد تکثیر پشه آئدس است، توسط تله‌گذاری شناسایی می‌شود.
1403/04/23 - 10:30
اختلال خواب در بارداری؛ از علل تا درمان

یک متخصص زنان ضمن تشریح علل اختلال در خواب در دوران بارداری گفت: این اختلال در افراد مختلف شدت و ضعف دارد، اما برخی افراد این موضوع را به عنوان اتفاق طبیعی در دوران بارداری می‌دانند و این مشکل را به پزشک گزارش نمی‌دهند.
1403/04/23 - 08:52
آغاز کمپین آگاهی‌بخشی و پیشگیری از گرایش به کانابیس

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به آثار مخرب "کانابیس" بر سلامت جسم و روان، از آغاز کمپین آگاهی‌بخشی و پیشگیری از گرایش به کانابیس خبر داد.
1403/04/20 - 13:48
تحقق عدالت اجتماعی در سایه توانمندسازی مردم

رییس مرکز بهداشت شرق تحقق عدالت اجتماعی را در سایه توانمندسازی مردم منطقه عنوان کرد.
1403/04/20 - 13:39
برگزاری دوره آموزشی کنترل بیماری‌های منتقله از پشه آئدس  در شرق تهران

برگزاری دوره آموزشی کنترل بیماری‌های منتقله از پشه آئدس در شرق تهران

رییس مرکز بهداشت شرق تهران در دوره آموزشی کنترل بیماری‌های منتقله از طریق پشه آئدس، مقابله با این پشه آئدس را نیازمند مشارکت همگانی عنوان کرد.
1403/04/20 - 11:48
 7 توصیه‌ برای پیشگیری از تب دنگی

دانشیار بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه تب ناگهانی شدید،تهوع و استفراغ، سردرد، کاهش اشتها، ضایعات پوستی و درد شکم را از مهمترین علائم اولیه تب دنگی عنوان کرد و بیان توصیه‌هایی برای پیشگیری از این بیماری پرداخت.
1403/04/20 - 08:49
مفید‌ترین نوشیدنی‌ها برای مقابله با داغی تابستان

فصل گرما که فرا می‌رسد همه به دنبال نوشیدنی‌هایی برای کم کردن عطش خود هستند، اما می‌توان به جای نوشابه‌های پرضرر از نوشیدنی‌های خنک و مفید استفاده کرد.
1403/04/19 - 11:47
توصیه های بهداشتی برای تهیه و توزیع غذاهای نذری‌ در ماه محرم

رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام محرم بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات برای حفظ سلامت عزاداران تاکید کرد.
1403/04/19 - 10:49