برگزاری مراسم عزاداری دانشجویان غیرایرانی دانشگاه در ایام محرم

معاون اجرایی معاونت بین‌الملل دانشگاه از برگزاری مراسم عزاداری و برپایی موکب توسط دانشجویان غیرایرانی در دهه اول محرم در دانشگاه خبر داد.
1403/04/19 - 09:37
برنامه‌های ستاد محرم دانشگاه در دهه اول محرم اعلام شد

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، ویژه برنامه‌های ستاد محرم دانشگاه در دهه اول را تشریح کرد.
1403/04/18 - 12:27
دکتر عبادی‌فر رییس دانشکده دندانپزشکی شد

با حکمی از سوی رییس دانشگاه، دکتر اصغر عبادی‌فر رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد.
1403/04/18 - 12:25
لزوم گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی با کشور عراق

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در دیدار با رایزن فرهنگی سفارت جمهوری عراق در ایران بر لزوم توسعه کمی و کیفی روابط بین‌الملل با کشور عراق در راستای گسترش همکاری‌های علمی وپژوهشی تاکید کرد.
1403/04/18 - 12:09
به پوستتان اجازه تنفس بدهید

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه جنس لباس زیر زنانه، یکی از عوامل تاثیرگذار در سلامت زنان است، گفت: بهترین جنس لباس زیر برای بانوان الیافی است که به پوست اندام های خصوصی شما اجازه تنفس بدهد و بهترین گزینه لباس زیر نخی است.
1403/04/18 - 10:36
انتخاب رشته آزمون ارشد رشته‌های علوم پزشکی آغاز شد

فرایند انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته‌های گروه پزشکی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی آغاز شد.
1403/04/18 - 10:14
ابتلای سالانه 400 میلیون نفر در دنیا به تب دنگی

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در کنفرانس یک روزه تب دنگی از ابتلای 400 میلیون نفر در سال به این بیماری خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۲۸ کشور درگیر این بیماری شده‌اند که نسبت به سال ۱۹۶۰ با درگیری ۱۰ کشور، آمار چشمگیری است.
1403/04/17 - 10:12
اهمیت مراقبت از دندان‌ها در سلامت کودکان کم توان و ناتوان

رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت بر اهمیت پیشگیری از بروز پوسیدگی‌های دندانی برای سلامت کودکان کم توان و ناتوان تاکید کرد.
1403/04/17 - 09:07
هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد داروهای تقلبی درمان دیابت و کاهش وزن

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اخیرا درباره تقلبی بودن برخی از داروهای درمان دیابت نوع 2 و کاهش وزن هشدار داد.
1403/04/16 - 14:25
بازنشستگان ذخایر ارزشمند دانشگاه هستند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بازنشستگان را ذخایر ارزشمند دانشگاه خواند و گفت: بن‌مایه درخشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در عرصه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، بهداشتی، درمانی و خدمت‌رسانی به مردم، مرهون تلاش مستمر سالیان متمادی نیروهای انسانی و بازنشستگان دانشگاه است.
1403/04/16 - 13:45