بازدید وزیر بهداشت تاجیکستان از مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش

وزیر بهداشت تاجیکستان و هیئت همراه ازمجتمع بیمارستانی شهدای تجریش بازدید کرد.
1402/12/16 - 15:39
نخستین همایش آرد کامل، نان سالم برگزار می‌شود

رییس نخستین همایش ملی آرد کامل، نان سالم از برگزاری این همایش در 20 اسفندماه در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.
1402/12/16 - 12:24
دستیابی به مرجعیت علمی؛ هدف فعالیت‌های مراکز تحقیقاتی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به پیشرفت‌ها و دستاوردهای علوم پزشکی کشور پس از انقلاب اسلامی، هدف از پژوهش در مراکز تحقیقاتی را دستیابی به مرجعیت علمی عنوان کرد.
1402/12/16 - 11:06
افتتاحیه نخستین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت

آیین افتتاحیه نخستین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت امروز با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع صبح امروز، سه‌شنبه ۱۵ اسفند در سالن اجلاس برگزار شد.
1402/12/15 - 23:47
افزایش سواد سلامت و خودمراقبتی، نکات کلیدی برنامه سلامت خانواده

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، افزایش سواد سلامت و خودمراقبتی را نکات کلیدی برنامه سلامت خانواده عنوان و بر رویکرد پیشگیری محور در حوزه سلامت تاکید کرد.
1402/12/15 - 23:27
در اولین کنگره بین‌المللی پوشش همگانی سلامت چه گذشت؟

در روز نخست اولین کنگره بین‌المللی پوشش همگانی سلامت پنل‌هایی با موضوعاتی نظیر حاکمیت و رهبری در برنامه سلامت خانواده و سیستم ارجاع و تمرکز بر عوامل اجتماعی کلی در سلامت برگزار و نمایندگان ۱۷ کشور دنیا اخرین یاقته‌های خود را به اشتراک گذاشتند.
1402/12/15 - 19:51
کاشت نهال توسط وزیر بهداشت

یک اصله نهال توسط وزیر بهداشت در حاشیه نخستین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت کاشته شد.
1402/12/15 - 16:54
سلامت بر پایه خانواده استوار است

دکتر جمیله علم الهدی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سلامت بر پایه خانواده استوار است، تاکید کرد: خانواده پایه سلامت فرد و جامعه قلمداد می‌شود.
1402/12/15 - 15:19
معرفی الگوی موفق جمهوری اسلامی ایران در زمینه پوشش همگانی سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هدف از برگزاری نخستین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت را معرفی الگوهای موفق مدل ایرانی در طراحی و اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع عنوان کرد و گفت: استقرار نظام سلامت مبتنی بر عدالت و ایجاد شرایط مناسب برای مداخلات موثر با تمرکز بر پیشگیری، از جمله بسترهایی است که اجرای پویش همگانی سلامت زمینه‌‌‌‌های استقرار آن را فراهم می‌کند.
1402/12/15 - 14:04
کاشت نهال به یاد شهدای سلامت و فرهیختگان در محوطه دانشگاه

در مراسمی نمادین به مناسبت روز درختکاری هفت اصله نهال به یاد شهدای سلامت و فرهیختگان دانشگاه کاشته شد.
1402/12/15 - 13:51