اخبار

لیست اخبار صفحه :9
شیرو لبنیات؛ مهمترین منبع تامین کلسیم رزوانه بدن

شیرو لبنیات؛ مهمترین منبع تامین کلسیم رزوانه بدن

رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت مصرف کافی شیر و لبنیات (2 دو تا سه واحد روزانه) را برای تامین کلسیم بدن ضروری عنوان کرد.
1402/11/15 - 10:12
نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، تغذیه صحیح همراه با دستیابی به وزن مناسب را یکی از عوامل موثر در پیشگیری از بروز سرطان برشمرد.
1402/11/14 - 15:08
اهمیت پیشگیری از مشکلات دندانی در دوران بارداری

اهمیت پیشگیری از مشکلات دندانی در دوران بارداری

کارشناس سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه ارتقای سلامت دهان و دندان در دوران بارداری و شیردهی را یکی از دغدغه‌های برنامه‌های بهداشتی عنوان کرد.
1402/11/09 - 10:23
تاثیر مثبت چغندر در بهبود عوارض دیابت

تاثیر مثبت چغندر در بهبود عوارض دیابت

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتی‌اکسیدان در چغندر، آن را ماده غذایی مفیدی برای بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت عنوان کرد.
1402/11/08 - 09:47
آندومتریوز موجب نازایی زنان می‌شود؟

آندومتریوز موجب نازایی زنان می‌شود؟

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بیماری آندومتریوز و ارتباط آن با ناباروری گفت: از عوارض این بیماری می‌توان به افزایش احتمال سقط جنین اشاره کرد. دردهای لگنی، پاره شدن خودبه خود کیست ها به دلیل درمان نشدن و علایم حاد شکمی چه درحاملگی چه در غیرحاملگی از دیگر عوارض بیماری آندومتریوز است.
1402/11/08 - 08:27
سرانه مصرف شیر ایرانیان؛ یک سوم میانگین جهانی

سرانه مصرف شیر ایرانیان؛ یک سوم میانگین جهانی

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: سرانه مصرف شیر و لبنیات در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است.
1402/11/06 - 08:20
خطر مسمومیت با گاز co  را جدی بگیرید

خطر مسمومیت با گاز co را جدی بگیرید

فلوشیپ طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درباره مسمومیت با گاز co هشدار داد و گفت: مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن بسیار خطرناک و خاموش است، این گاز تقریبا بدون هیچ نشانه‌ای و به صورت خزنده انسان را گرفتار کرده و در تله می‌اندازد.
1402/11/03 - 12:31
از سقط تا مرده‌زایی؛ پیامدهای کمبود ید در بارداری

از سقط تا مرده‌زایی؛ پیامدهای کمبود ید در بارداری

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با بیان اینکه نمک مصرفی روزانه باید حتما از نوع تصفیه شده یددار باشد، کمبود ید در دوران بارداری را باعث ایجاد عوارضی نظیر افزایش موارد سقط و مرده‌زایی، ناهنجاری‌های جنینی و کاهش بهره هوشی نوزاد عنوان کرد.
1402/11/03 - 11:01
نقش و نگارهایی که سلامتتان را نشانه می‌گیرد

نقش و نگارهایی که سلامتتان را نشانه می‌گیرد

رییس مرکز تحقیقات پوست و مو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه رنگ تتو همانند جسم خارجی عمل می‌کند و از طریق پوست وارد بدن می شود، گفت: بعد از انجام خالکوبی یا تتو، احتمال این که فرد دچار مشکل شود وجود دارد و گاهی این واکنش‌ها شدید، بدشکل و یا به صورت گوشت اضافه خود را نشان می دهد.
1402/11/02 - 11:45
درمان فیبروم‌های رحمی خطر سقط را کاهش می‌دهد

درمان فیبروم‌های رحمی خطر سقط را کاهش می‌دهد

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این‌که فیبروم‌های رحمی بارداری را تحت تاثیر قرار می‌دهند، گفت: محدودیت رشد جنین، قطع ناگهانی جفت، زایمان زودرس، زایمان سزارین، وضعیت بریج یا قرارگیری جنین از پا و سقط جنین ازجمله عارضه‌های فیبروم در بارداری است.
1402/11/01 - 11:17