خمیردندانهای ذغالی را با احتیاط مصرف کنید
مدیر گروه پروتزهای دندانی دانشگاه درباره استفاده از خمیردندانهای ذغالی گفت: در تبلیغات اعلام میکنند که این خمیردندانها باعث سفیدی دندان میشود، اما متاسفانه مصرف درازمدت آنها سایش دندانها، ایجاد حساسیت و رنگ گرفتن دندانها را حتی بیش از گذشته به دنبال خواهد داشت.
1403/07/14 - 10:51
پیشگیری از اختلال پردازش حسی نوزادان نارس با مداخلات توانبخشی
عضو هیئت علمی گروه کاردرمانی دانشکده توانبخشی با بیان اینکه تحقیقات نشان داده است که بیشتر کودکان مبتلا به اختلالات خاص، سابقه تولد زودرس و بستری در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان را دارند، گفت: با توجه به شیوع بالای تولد نوزادان نارس و با وزن کم و بروز علایم اختلال پردازش حسی در آنان، انجام مداخلات توانبخشی زودهنگام برای این نوزادان ضروری و الزامی به نظر میرسد.
1403/07/03 - 14:11
نقش بوفه مدارس را در سلامت دانشآموزان جدی بگیرید
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با تاکید بر ضرورت مهیا کردن امکانات بهداشتی مدارس پیش از آغاز سال تحصیلی گفت: فرآوردههای غلات حجیم شده، یخمک، نوشابه، ساندویچهای سوسیس، کالباس، ناگت، فلافل، پیتزا، آب نبات، سمبوسه، پیراشکی و سایر مواد غذایی ناسالم که ارزش غذایی کمی دارند نباید در بوفه مدارس عرضه شود.
1403/06/27 - 10:26