صفر تا ۱۰۰ تغذیه در پیادهروی اربعین
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر رعایت نکات تغذیهای در پیادهروی اربعین، گفت: افراد متناسب با شرایط جسمی خود باید غذاهای سالم و بهداشتی مصرف کنند و از درهم خوری و مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنند.
1403/05/27 - 11:24
در روزهای گرم نوشیدنیهای شیرین و کافئیندار کمتر بنوشید
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با بیان اینکه نوشیدن مایعات شیرین و حاوی کافئین مانند قهوه، شکلاتهای کاکائویی، نوشابه و چای پررنگ موجب کاهش مایعات بدن میشود، تاکید کرد: از مصرف نوشیدنیهای بسیار سرد خودداری کنید، زیرا میتوانند باعث بروز مشکلات گوارشی شوند.
1403/05/20 - 09:06
نقش الگوهای غذایی ضدالتهابی در جلوگیری از آلزایمر
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه برخی از تحقیقات، شواهدی در مورد اثرگذاری رژیم مدیترانهای و رژیم غذایی MIND بر آلزایمر نشان دادهاند، گفت: البته هیچ تک ماده غذایی برای مبارزه با آلزایمر وجود ندارد اما الگوهای غذایی حاوی چندین ماده غذایی ضدالتهابی ممکن است به پیشگیری یا کند شدن پیشرفت آلزایمرکمک کند.
1403/05/15 - 12:03
نقش موثر بستنی در رشد و ترمیم بافتها
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به نقش موثر پروتئین موجود در بستنی در رشد و ترمیم بافتها و همچنین اثر کلسیم و فسفر آن در سلامت دندان و استخوان، گفت: البته با توجه به این که بستنی یک ماده غذایی پرانرژی است توصیه می شود که اعتدال در خوردن آن رعایت شده و تاحد امکان انواع ساده آن مصرف شود.
1403/05/10 - 11:04