
سبوس اضافه شده روی نان در حال پخت ارزش غذایی ندارد
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نان تهیه شده با آرد کامل از نان تهیه شده با آرد سفید ارزش تغذیهای بالاتری دارد گفت: سبوس اضافه شده در حین پخت روی نان ارزش غذایی مناسبی ندارد و مصرف آن توصیه نمیشود.
1403/07/25 - 09:28

وزن؛ مهمترین عامل در بروز و تشدید آرتروز زانو
متخصص طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه با بیان اینکه وزن، مهمترین عامل در بروز و تشدید آرتروز زانو است، گفت: کاهش وزن میتواند در کاهش علائم و عوارض آرتروز زانو بسیار تاثیرگذار باشد و کمتر بیماری وجود دارد که کاهش وزن در بهبود آن به اندازه آرتروز زانو تاثیر داشته باشد.
1403/07/21 - 13:49

خمیردندانهای ذغالی را با احتیاط مصرف کنید
مدیر گروه پروتزهای دندانی دانشگاه درباره استفاده از خمیردندانهای ذغالی گفت: در تبلیغات اعلام میکنند که این خمیردندانها باعث سفیدی دندان میشود، اما متاسفانه مصرف درازمدت آنها سایش دندانها، ایجاد حساسیت و رنگ گرفتن دندانها را حتی بیش از گذشته به دنبال خواهد داشت.
1403/07/14 - 10:51