اخبار

لیست اخبار صفحه :8
سبوس اضافه شده روی نان در حال پخت ارزش غذایی ندارد

سبوس اضافه شده روی نان در حال پخت ارزش غذایی ندارد

رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نان تهیه شده با آرد کامل از نان تهیه شده با آرد سفید ارزش تغذیه‌ای بالاتری دارد گفت: سبوس اضافه شده در حین پخت روی نان ارزش غذایی مناسبی ندارد و مصرف آن توصیه نمی‌شود.
1403/07/25 - 09:28
بیش از دو میلیارد نفر در جهان هزینه رژیم غذایی سالم را ندارند

بیش از دو میلیارد نفر در جهان هزینه رژیم غذایی سالم را ندارند

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: بیش از 2میلیارد و 800 میلیون نفر در جهان توانایی پرداخت هزینه یک رژیم غذایی سالم را ندارند.
1403/07/25 - 08:16
روز شمار هفته ملی سلامت بانوان ایران اعلام شد

روز شمار هفته ملی سلامت بانوان ایران اعلام شد

معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شعار و روز شمار هفته ملی سلامت بانوان ایران را اعلام کرد.
1403/07/24 - 11:10
مصرف منظم دارو؛ شرط اصلی موفقیت درمان سل

مصرف منظم دارو؛ شرط اصلی موفقیت درمان سل

رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شرط اصلی موفقیت درمان سل را مصرف منظم و کامل دارو عنوان کرد و گفت: اگر داروهای ضدسل به صورت منظم استفاده نشود، بیماری به سل مقاوم به درمان تبدیل می‌شود.
1403/07/23 - 15:40
ضرورت توانمندسازی نسل بعدی برای افزایش تاب‌آوری جامعه

ضرورت توانمندسازی نسل بعدی برای افزایش تاب‌آوری جامعه

مدیر گروه مدیریت خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت با اشاره به اینکه 13 اکتبر مصادف با 22 مهرماه 1403روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی است، بر ضرورت آموزش و ارتقای فرهنگ آحاد جامعه برای ایجاد جوامعی با تاب آوری بیشتر تاکید کرد.
1403/07/22 - 12:23
وزن؛ مهمترین عامل در بروز و تشدید آرتروز زانو

وزن؛ مهمترین عامل در بروز و تشدید آرتروز زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه با بیان اینکه وزن، مهمترین عامل در بروز و تشدید آرتروز زانو است، گفت: کاهش وزن می‌تواند در کاهش علائم و عوارض آرتروز زانو بسیار تاثیرگذار باشد و کمتر بیماری وجود دارد که کاهش وزن در بهبود آن به اندازه آرتروز زانو تاثیر داشته باشد.
1403/07/21 - 13:49
اولین قدم در مسیر آگاهی رسانی، تعریف درد است

اولین قدم در مسیر آگاهی رسانی، تعریف درد است

عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی عمومی در خصوص درد و ریشه یابی و کنترل آن، به برخی از اقدامات کلینیک درد بیمارستان امام حسین(ع) اشاره کرد.
1403/07/19 - 13:14
خمیردندان‌های ذغالی را با احتیاط مصرف کنید

خمیردندان‌های ذغالی را با احتیاط مصرف کنید

مدیر گروه پروتزهای دندانی دانشگاه درباره استفاده از خمیردندان‌های ذغالی گفت: در تبلیغات اعلام می‌کنند که این خمیردندان‌ها باعث سفیدی دندان می‌شود، اما متاسفانه مصرف درازمدت آن‌ها سایش دندان‌ها، ایجاد حساسیت و رنگ گرفتن دندان‌ها را حتی بیش از گذشته به دنبال خواهد داشت.
1403/07/14 - 10:51
مرگ و کوری مطلق؛ عارضه‌ الکل‌های حاوی متانول

مرگ و کوری مطلق؛ عارضه‌ الکل‌های حاوی متانول

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با بیان این که بروز علایم مسمومیت با الکل‌های حاوی متانول زمانبر است، هشدار داد: عمده بیماران بین 12 ساعت و یا حتی در مواردی تا 72 ساعت بعد از مصرف این الکل های سمی دچار نشانه های مسمومیت می‌شوند.
1403/07/14 - 09:36
صدای این سکوت را بشنوید

صدای این سکوت را بشنوید

متخصص شنوایی‌سنجی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی ناشنوایان، خواستار توجه بیشتر به حقوق ناشنوایان به ویژه در حوزه آموزش و حمل و نقل شد.
1403/07/09 - 09:16