اخبار

لیست اخبار صفحه :4
هوش مصنوعی؛ دستیار تازه‌نفس پژوهشگران دانشگاه

هوش مصنوعی؛ دستیار تازه‌نفس پژوهشگران دانشگاه

مدیر امور پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاه به شکل چشمگیری در حال افزایش است،تاکید کرد: بهتر است به جای نگرانی از گسترش هوش مصنوعی در حوزه سلامت، به نحوه مدیریت آن و استفاده بهینه در بالین و نیز سیاستگذاری در حوزه سلامت پرداخته شود.
1403/10/08 - 09:14
می‌خواهید جوان بمانید؟ این اشتباهات را نکنید

می‌خواهید جوان بمانید؟ این اشتباهات را نکنید

برای حفظ انرژی جوانی و جلوگیری از پیری زودرس جسمی و ظاهری نیاز است به چند نکته توجه داشته باشید.
1403/10/04 - 11:04
رژیم گیاهخواری بدون مشورت با متخصص تغذیه ممنوع

رژیم گیاهخواری بدون مشورت با متخصص تغذیه ممنوع

عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه با تاکید بر این که رژیم غذایی روزانه باید شامل همه گروه‌های غذایی باشد، گفت: در رژیم‌های گیاهخواری به خصوص گیاهخواری مطلق خطر بروز کمبود مواد مغذی در فرد وجود دارد، بنابر این رژیم باید توسط یک متخصص تغذیه و به نحوی طراحی شود که فرد با تجویز مکمل‌های مناسب بتواند پروتئین، ویتامین‌ها و سایر مواد مغذی مورد نیاز خود را تامین کند.
1403/10/01 - 11:50
بیش‌فعالی درمان نشده؛ ماشین تولید پرخاشگری

بیش‌فعالی درمان نشده؛ ماشین تولید پرخاشگری

یک فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان اختلال بیش‌فعالی و یا نقص توجه و تمرکز را به ماشین تولیدکننده پرخاشگری تشبیه کرد و گفت: بیشتر مبتلایان به بیش‌فعالی درمان نشده، به اختلالات دیگری مبتلا هستند که رفتارهای پرخاشگرانه را در آنان تشدید می‌کند.
1403/09/24 - 12:12
توصیه‌های بهداشتی در هوای آلوده را جدی بگیرید

توصیه‌های بهداشتی در هوای آلوده را جدی بگیرید

کارشناس بهداشت هوا و تغییرات اقلیمی معاونت بهداشت با اشاره به اینکه استفاده از سیستم‌های تهویه مناسب، دستگاه‌های تصفیه هوا و حفظ رطوبت محیط با کمک بخورهای خانگی در کاهش اثرات آلودگی موثر است، گفت: در روزهایی که هوا آلوده است از استفاده از وسایل آلاینده مثل شومینه و سیگار پرهیز کنید.
1403/09/18 - 11:58
پاسخ به چند سوال رایج درباره مصرف انواع روغن

پاسخ به چند سوال رایج درباره مصرف انواع روغن

بر اساس اصول تغذیه سالم مواد غذایی به شش گروه اصلی طبقه‌بندی می‌شوند که چربی‌ها یکی از این گروه‌های شش‌گانه هستند و توجه به بایدها و نبایدهای مصرف این گروه غذایی نقش مهمی در میزان سلامت افراد دارد.
1403/09/17 - 09:40
خطرات مصرف برنج مانده را جدی بگیرید

خطرات مصرف برنج مانده را جدی بگیرید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این‌که برنج پخته بیرون یخچال به دلیل رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، گفت: در صورت نگهداری در دمای بالای پنج درجه، برنج خیلی زود خراب می‌شود.
1403/09/13 - 09:59
اقدامات اورژانسی هنگام مسمومیت با مونوکسید کربن

اقدامات اورژانسی هنگام مسمومیت با مونوکسید کربن

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم وجود جریان کافی هوا را بهترین راه پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن دانست و گفت: اولین اقدام هنگام مسمومیت با مونوکسید کربن، خارج کردن مصدوم از محل حادثه و اکسیژن رسانی است.
1403/09/12 - 12:07
اجرای برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی در دانشگاه

اجرای برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی در دانشگاه

رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه از اجرای برنامه سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه خبر داد.
1403/09/12 - 10:49
پنج باورغلط  درباره بیش‌فعالی

پنج باورغلط درباره بیش‌فعالی

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به باورهای رایج و غلط درباره اختلال بیش‌فعالی اشاره کرد و گفت: در نتیجه تصورات اشتباه فرآیند شناسایی اختلال مبتلایان به بیش‌فعالی با تاخیر مواجه شده و در بسیاری از موارد زمان طلایی درمان از بین خواهد رفت.
1403/09/07 - 11:44